Kursus og uddannelse

25 års JUBIIILÆUM - ALLE profiler ned sat med 200 kr!

CastSelv Assistance - Få hjælp til selftape


dask nyhed

CastSelv Assistance - Få hjælp til selftape

Deadline inden d. 1. januar 2025

CastSelv Assistance - Få hjælp til selftape

Siden 2012 har vi haft vores CastSelv-system implementeret som en fast del af DASK-online, som gør os til den platform med flest kompetencer indenfor området.

Med tiden er næsten alle castingprocesser startet med selftapes, før der foretages fysisk casting. Derfor omfatter mange af vores castingopgaver via direkte henvendelser fra vores skuespillerdatabase eller opslag om selftapes.

I mange tilfælde, særligt for reklamefilm eller mindre roller i spillefilm eller kortfilm, er selftapes den eneste måde at komme i betragtning til en rolle.

Vi forsøger nu at skabe et værktøj, som kan hjælpe dig med at lave selftapes, der kan sikre dig rollen eller bringe dig tættere på den – med assistance fra en kompetent partner. - Dit DASK netværk

Det er en misforståelse, at selftapes kaldes sådan, fordi man skulle lave dem selv. Det er bestemt ikke tilfældet. Betegnelsen selftape betyder, at du skal være alene i billedet. Du kan bruge al den hjælp i verden til at producere dit selftape. Det er ikke snyd, men måden hvorpå gode selftapes skabes og roller landes.

Derfor - find dine selftape-partnere via dit netværk på DASK-online.

Det vigtige for en god selftape-partner er, at vedkommende er fleksibel og bor i nærheden af dig. Men det vigtigste er, at din partner har interesse og kompetencer til at hjælpe dig. Alt for mange bruger venner og familie som stikordsgivere og tekniske assistenter, hvilket ofte er den usynlige årsag til dårlige selftapes, som ikke sikrer dig rollen.

Konceptet beskrives i kommentarfeltet ved din skuespiller- eller agentprofil og rulles ud i starten af juni 2024 som en forsøgsordning, hvor vi gør os de første erfaringer.

Opslaget her tilpasses inden udrulningen i juni ;-)

Tak for at være en aktiv del af DASK-online



Sådan ansøger du!

Ansøg opslaget fra din profil eller opret en ny.



Mvh Tommy Duus

Caster/ Branchevejleder


180 Sidevisninger