TILBUD: Halv pris på Udvidet medlemskab i August (300 kr)
Profilinfo Søg profiler Aktuelle Nyheder Kontakt os Login: Medlemmer / Producerende
 
 


Skuespillerkatalog: MedlemID GP35378Navn: Jonah

Alder:

12 år

By:

Galten

Stilling:

Friskoleelev

Øjnfarve:

Brungrønne

Hårfarve:

Lys brunt

Højde:

147 cm

Vægt:

kg

Website: klik her
Opdateret d. 13. marts 2017

Kontakt profilen direkte her: 27144042
(Oplys ved henvendelse at du har telefonnummeret fra DASK)


Ambitioner

Jeg er en dreng med mange interesser: Karate, parkour, beatboxing, skating, gaming, sang og musik. Jeg elsker at optræde og underholde, og lave små film sammen med mine venner.

Jeg går i 5. Klasse på en privat friskole, hvor fremlæggelse og optræden vægtes højt. Jeg får god feedback fra mine lærere, som siger, jeg er alsidig, og har en tydelig og harmonisk fremtoning.

Min største og meget vedholdende drøm er at blive skuespiller, og jeg søger den oplagte mulighed for at være med i en spillefilm, kortfilm eller teater. Jeg har mod på både hoved-, bi- og statistroller.

Min far er New zealandsk, så jeg forstår og taler engelsk.


TV/Film

Jeg har endnu ingen professionel erfaring, men har været med til flere castingforløb på kort- og spillefilm, bl.a hos Deluca Film i Århus. Jeg får altid god feedback med på vejen, bl.a siger Jette Termann at jeg er naturlig, arbejdsom, udholdende og let at instruere.


Sang/Dans

Min mor siger, der kommer sange og rytmer ud af min mund konstant ;-) Hun siger også, jeg synger rigtig godt, og det er mine sang- og musiklærere enige i. De siger, jeg har en fin og ren stemme, og har gehør.

Jeg har lavet et fritidsband med nogle klassekammerater, hvor jeg bl.a. Selv har skrevet en sang, som lærerne har hjulpet os med at sætte akkorder til.


Dask Online   ·   Tlf: 26 99 33 13   ·   mail   ·   Facebook