Agent profil: ID GP29658dask profil billede

Nanna Liv

 • Alder 17 år
 • By Rønne
 • Stilling Sabbatår - fokus på skuespil
 • Øjenfarve Mørke grøn/brun
 • Hårfarve Mørke brunt
 • Højde 173 cm
 • Vægt 58,00 kg
 • Website Klik her
 • Film Klik her
 • Video Klik her

 • Opdateret d. 13. oktober 2021
Del
denne profil på Facebook

   Oplys ved henvendelse at du har telefonnummeret fra DASK:
42 27 18 00

AMBITIONER

Om mig og mine ambitioner
Jeg er en empatisk, modig, åben, fokuseret, selvstændig, stædig, sjov, kreativ og lærenem person.
Og jeg elsker udfordringer. Jeg snakker selvfølgelig flydende dansk, og så elsker jeg at tale engelsk, og er også ret god til det.
Jeg har gået til klatring i 4 år, og elsker at være i naturen.

Jeg har sabbatår, og går til dramaskole i mit 6. år, online Acting Classes og søger til alt med film, statistopgaver, kurser eller teater. Jeg elsker skuespil, jeg kunne selv gøre det gratis!

Jeg udnytter min fritid så meget muligt ved at se videoer på YouTube fra en Hollywood manager og notere. Jeg læser også nogle af hendes bøger. Manageren hedder Wendy Alane Wright. Hun er en kæmpe hjælp! Jeg er også i gang med professionelle acting classes online fra udemy.com på engelsk.

Afstanden/Vigtig information
Lad ikke afstanden gøre at i ikke kontakter mig. Jeg har venner i Sjælland og i Jylland godt fordelt, som jeg er klar til at bo hos, hvis det skulle være. Jeg bor nemlig på Bornholm. Jeg gør alt, hvad jeg kan for at blive bedre. Det jeg elsker ved skuespil, er især at leve sig ind i deres tankegang.

TV&Film

Kurser/training

•2021: Når restriktionerne ændres skal jeg i praktik med Carsten Bjørnlund endten bag film eller teater, da jeg kender en, der kender ham personligt. Og jeg skal også i praktik med Kasper Leisner bag teater og/eller dubbing. Det bliver helt sikkert ubeskriveligt fantastisk at møde og lære af dem i 2 hele uger fra de to professionelle landskendte skuespiller!

• 2020/21: Jeg er i gang med professionelle acting classes online fra udemy.com på engelsk. Og ser videoer på YouTube fra en Hollywood manager Wendy Alane Wright og notere.

• 2018, september, casting til transkønnet hovedrolle: Jeg var til fysisk casting til hovedrollen til kortfilmen: 'konfirmanden.' Jeg fik af vide, at jeg var en af de to valgmuligheder, hun stod med at vælge til rollen. Hun skrev dette: "Jeg kan desværre ikke give dig noget konstruktiv kritik, da jeg var helt vild med dig. Så fortsæt med at være dig selv – du virker super skøn, har god energi & er super dygtig. Netop af denne årsag var det også et meget svært valg, jeg stod overfor. Jeg var simpelthen så i tvivl om, det skulle være dig eller den anden person. I var meget forskellig, hvilket kun gjorte mit valg meget svære." Som I kan læse fik jeg desværre ikke rollen, men det var en fantastisk oplevelse. Og jeg er klar på flere! Instruktøren til kortfilmen hedder Marie-Louise Damgaard.

Det har gjort så jeg har fået en stor erfaring med castings, og har gjort mig mere tryg, da jeg ved, hvordan det foregår.

DRAMA&TEATER

År teater erfaring og dramalærer
Jeg har gået/går til teater i mit 5. år på Rønne Theater store scene (2016-2019, september i 2020-2021). Jeg er startet den 9. september på mit 5/6. år i dramaskoler, da jeg også har teater efterskole erfaring.
2016-2020, dramalærer: Min dramalærer på Rønne Theater var på 3. sidste optagelsesprøve til skuespillerskolen i København, men kom ikke videre. Han er i min mening frygtløs i teater og lære os samarbejde, tillid, nærvær, stemme, kropssprog, følelser i forskellige niveauer mm. Vi har også en til dramalærer, men som for det meste lærer os at danse med følelser osv.
2020-2021, dramalærer: Vi har fået en ny dramalærer, da min gamle skiftede job til højere status i den såkaldte kulturskole. Vores nye dramalærer har været forfatter i Ramasjang, og er i min mening god til at give feedback i vores replikker og give flere vinkler af en scene.

Jeg har også gået på en efterskole på Langeland i 4 måneder i år 2019 på en teaterlinje, og det var helt igennem en fantastisk rejse! Vi havde 5 timer teater om ugen, og en uge teater fra 8-15. Men stoppede pga. jeg ikke følte efterskole var mig alligevel, men nød den tid jeg var der, og havde de mest fantastiske venner! Jeg føler mig fri, når jeg spiller uanset hvor.

Roller i teaterstykker

• 2020-21: Vi er i gang med vores teaterstykke, der kommer til at dreje sig om, at gå efter sine drømme, forventninger fra skolen, forældre osv., elske og tro på sig selv, kropsidealer, Corona, være stærk i mørke tider og meget mere. Første gang vi skulle snakke om, hvad stykket skulle dreje sig om, bød jeg ind først med ideer og fik brudt stilheden af at være bange for at sige nogen "forkerte" ideer. Min veninde og jeg har allerede budt ind med en omskrevet sang, som hedder: "Rewrite the stars," fra The Greatest Showman, hvor sangen går fra at handle om en kærlighedsaffærer til at gå efter sine drømme og om processen.

• 2019, august-december. Langelands Efterskole: Vi havde en linje-uge, hvor vi havde teater fra kl 8-15 hver dag. Til sidst på ugen optrådte vi med forskellige scener, vi havde arbejdet med i de sidste par uger. Vi alle fik en scene, hvor vi var delt op i tre eller to i en gruppe. Jeg var sammen med en, hun havde intet erfaring med teater, men vi begge lærte meget af hinanden. Vi skulle lave et stykke om et par som skændes over, hvad sandheden var. Stykket hed også: 'Sandheden.' Det var fantastisk at arbejde med. Vores stykke varede cirka 7 minutter. Vi allesammen fik lov til at være hovedpersoner i vores stykker.

• 2019: spillede vi stykket: "Havets børn," som vi har fået inspiration fra filmen: "Vaiana," og stykket: "Romeo og Julie." Jeg spillede en birolle som en temperamentsfuld, omsorgsfuld og empatisk person. Vi dansede også en stamme dans, hvor jeg stod på forreste række, og levede mig meget ind i rollen, og gav den gas!

• 2018: Vi spillede teaterstykket: 'Moulin rouge.' Jeg spillede en birolle som en diva, og havde meget mere mod end sidste år.

Kurser/training

2019: Jeg har lavet gadeteater, hvor det handlede om kunst. Vi lavede nogle replikker om kunst, og så lånte vi tøj af dramaskolen, som vi forbandt med kunst. Jeg tog en baret hat- og en frakke på. Vi dansede i en række, gik ud i siderne, og sagde vores replikker.

2019: Til Folkemødet på Bornholm spillede jeg med i et gadeteater. Det handlede om små piger, der bliver gift væk i Afrika. Der skulle, vi gøre det sarkastisk og fortælle fakta om det. Vi havde vores konfirmations kjoler på, og vi skiftes til at være brud. Derefter kom, der en debat om emnet.
+ (2016-2018)

Mit trick er ikke at lade som om, at jeg er den person. Mit trick er, at jeg ER den person!

SANG&DANS

Amatør dans og sang erfaring

For at høre mig synge tryk på linket: "film," i starten af videoen synger jeg: "Lost boy."

• 2021: Jeg er i gang med 3 timers online professionel sang undervisning.

• 2020: Vi er i gang med vores teaterstykke, og min veninde og jeg har lavet en omskrivning af: "Rewrite the stars," sang, som vi bød ind med. Vi har lavet den om fra en kærlighedsaffærer til to der diskuterer om at følge sin drøm og tvivlen på sig selv. Vi vil selv sige, at den er blevet rigtig god og selv næsten bedre end den originale :).
Vi laver også meget mere dans end vi plejer hver uge.

• 2019: Vi dansede stammedans, og jeg var forrest. Jeg gav den gas!

• 2019: På efterskolen jeg gik på, sang vi kor i to timer og 15 min. hver uge.

Ambitioner for sang
Jeg elsker at synge, og min veninde og jeg har startet en YouTube kanal med sang covers, skuespil mm.