Audition: Frivillige statister søges til KONG ARTHUR 2019, Århus


Frivillige statister søges til KONG ARTHUR 2019, Århus

Deadline inden d. 23. oktober 2018

Frivillige statister søges til KONG ARTHUR 2019, Århus

I sommeren 2019 vender Det Kongelige Teater tilbage til Aarhus med et action-brag af ridderlige dimensioner. Årets forestilling tager udgangspunkt i legenden om KONG ARTHUR, og kommer til at udspille sig i det smukke landskab omkring Moesgaard Museum. Her fortælles historien om tapre riddere og skønne dronningers kamp mod de onde mørke kræfter i en magisk og storslået kulisse.

KONG ARTHUR er et højspændt drama med drabelige slag og fortryllende underholdning i det helt store format, og til at skabe den helt rette teatermagi på scenen, søger vi dygtige og engagerede statister.

Til dette informationsmøde vil du høre meget mere om forestillingen, de spændende træningsforløb og ikke mindst forventningerne til statisterne, og et indblik i de krav som stilles til dit fremmøde til prøver, workshops, forestillinger osv.

Hvis du gerne vil være frivillig statist, så tilmeld dig infomødet på siden: KLIK HER

FRIVILLIG STATISTROLLER:
Som frivillig statist i KONG ARTHUR kommer man til at medvirke på scenen med statistopgaver, der spænder bredt. Blandt andet søger vi statister til rollerne som:
    - Godtfolk
    - Kor
    - Parkour/gymnaster
    - Fægte- og kampstatister.

Vi skal bruge et bredt udsnit af statister, og opfordrer derfor alle med lyst og tid til at gå til casting. Ligeledes er det ikke en forudsætning at have særlig teater- eller statisterfaring.


OPLEVELSE FOR LIVET:
Bliver man statist på KONG ARTHUR får man en oplevelse for livet, nye venskaber og kæmpe sug i maven, når man hver aften går på scenen foran 3500 forventningsfulde publikummer. Sammenholdet på en kæmpe produktion som denne er unikt! Den tid man investerer, får man fuldt ud tilbage i både oplevelser, fællesskaber og venskaber.


TIDSFORBRUG:
For at komme i betragtning som statist skal man nikke ja til prøveplanen, som man modtager inden audition og gå til audition, som kommer til at ligge ultimo 2018. Det er vigtigt at man kan deltage alle dage i prøveperioden og under forestillinger.
Bliver man valgt, skal man derfor kunne deltage i følgende:

    - En række workshops og øvegange i løbet af foråret 2019.
    - Efter Påske begynder vi at øve flere gange i ugen samt nogle weekender.
    - De sidste to uger op til premieren (d. 22. maj 2019), øves der hver dag fra 17.00-23.00 (undtagen søndag og helligdage).
    - I spilleperioden (d. 22. maj til 29. juni) spiller forestillingen hver aften, undtagen søndage. En detaljeret prøve- og tidsplan følger.

Opgaven som frivillig statist er ulønnet

TIDSPLAN (foreløbig):

    - December/evt. januar: Audition og udvælgelse
    - Februar 2019: Alle statister på plads og 1. workshop kan afholdes.
    - Marts/april 2019: 2x weekendworkshops samt ugentlig træning for udvalgte grupper
    - 23.april 2019: Prøvestart MoMu
    - 22. maj 2019: Premiere MoMu
    - 29. juni 2019: Sidste forestillingMvh Tommy Duus

Caster/ Branchevejleder