Statist: Statister søges til afgangsfilm på Potemkin Masterclass, Randers


Statister søges til afgangsfilm på Potemkin Masterclass, Randers

Deadline inden d. 4. december 2018

Statister søges til afgangsfilm på Potemkin Masterclass, Randers

Vi er et hold fra Potemkin Masterclass som søger statister til vores kommende kortfilm med arbejdstitlen ”Hvad skiller os ad” Filmen vil blive vist i Cinemaxx Aarhus d. 18. december for 300 mennesker.

Hvor: Optagelserne finder sted på Café Smagløs (Storegade 11, 8900 Randers C)

Hvornår:  Tirsdag D. 4/12. Kl. 14-19

Vi søger seks statister mellem 18-70 år til at spille værtshusgæster og en enkelt til at spille bartender. Da der er tale om et skoleprojekt kan vi desværre ikke tilbyde løn, men der vil være forplejning på set og en hyggelig dag i selskab med et ambitiøst filmhold.

Kort om filmen: Historien handler om Clara (25) og Hanna (25). De er to bedste veninder, der er ved at vokse fra hinanden, da de er to meget forskellige steder i deres liv. Hanna har fået uddannelse, børn, familie, og er flyttet tilbage til deres hjemby. Clara derimod bor i storbyen i sin egen lejlighed, og ved ikke, hvad hun skal. Over et skænderi en aften lærer de nye ting om hinanden, får snakket om gode minder samt finder ud af, at de begge misunder/har en længsel efter hinandens liv.

Hvis dette har interesse eller du gerne vil høre nærmere om projektet så kontakt os på tlf. 61283594 eller anders-f-p@hotmail.comMvh Tommy Duus

Caster/ Branchevejleder