Viden om: En af de største fejl du kan begå?


En af de største fejl du kan begå?

Deadline inden d. 1. januar 2019

En af de største fejl du kan begå?

Men, her taler jeg naturligvis ikke om dig, men om alle andre ;-)

Rigtig
mange, faktisk de fleste laver denne fejl. De fleste kan godt se at de
begår den, men gør alligevel ikke rigtigt noget ved det.

Det er det, der i den sidste ende gør om du vil lykkes eller ej...

Vælger
du at se igennem fingrene med de tydelige fejl du begår resulterer det
i, at du ikke rykker dig ud af stedet og ender som langt de fleste
andre.

... Som alt andet end skuespiller!

Svar:

Se, bare det alene at du tog dig tid til at logge ind og finde dette skriv ved din profil viser noget om dig. Langt de fleste ville nemlig ikke "gide"... og mange aner ikke hvordan de søger i vores system eller hvor tingene ligger. De har ikke brugt de der 5 minutter til at prøve at finde ud af det!

Dovenskab, er den største grund til at mange ikke kommer videre. De har den indstilling, at tingene kommer af sig selv. Uden videre... De er drømmere.

Når de bliver konfronteret med virkeligheden kan de godt nikke genkendende langt hen ad vejen, men det ændre ikke deres adfærd. De vil forblive drømmere og kommer ikke videre. De er med andre ord slet ikke dine konkurrenter.

Dine konkurrenter er de få, der konstant opsøger viden og hele tiden bestræber sig på at dygtiggøre sig. De der lytter og reflekterer over de råd de får og handler på dem.

Ud af vores 25.000 profiler her på DASK-online vil vi skønne at de 24.000 befinder sig i drømmekategorien... måske endda flere!

Det tankevækkende er, at de sider der er mindst besøgte på vores hjemmeside er vores "viden om", altså her du får gode råd til hvordan du udfylder din profil, søger job, netværker mv.

Folk gider ikke læse... de vil bare gerne have jobs.

Når vi sender nyhedsbreve ud, er det suverænt vores jobopslag der får flest klik. Vores "Sådan får du job", er det kun få procent der klikker på, og det er jo ret tankevækkende.

Derfor: Søg viden herfra siden men også via google, ingen viden er forkert, men der er viden der er mere rigtig for dig end for andre!

Handle på det du ved og lade være med at sidde på hænderne. Ingen får job af at være inaktive og tænke, det gør jeg i morgen.

Vi (herfra) kan godt se hvor aktiv du er, og det er de aktive vi ringer til! Bum!!?

Hvis du er kommet hertil, så er der håb for dig. Langt de fleste har ikke gidet læse så langt ;-)

Hvis du har læst så langt nu, så skriv "24/7 2018" i en tråd i vores Facebookgruppe "castingvejlederen" (KLIK HER) så ved vi at du ikke er drømmer ;-)

HUSK: At læse meget mere "Viden om" herinde, du er da milevidt foran alle andre

Har du læst om vores skuespilleruddannelse (DNA)?

Mvh
Tommy Duus

Caster/ BranchevejlederMvh Tommy Duus

Caster/ Branchevejleder