Arkiverede opslag

Casting til James Cameron spillefilmen/ Alita: Battle Angel


dask nyhed

Casting til James Cameron spillefilmen/ Alita: Battle Angel

Deadline inden d. 1. januar 2020

DASK-online har en række store internationale produktioner på samvittigheden. Nogle film tager bare længere tid at producere end andre ;-)

Tilbage i 2005 blev vi kontaktet af folkene bag James Cameron som var i fuld gang med at caste til en ny storfilm. Vi sendte naturligvis vores bud afsted og Trine kom et godt stykke af vejen

Når du ser traileren her og sammenholder den med Trines billede ovenfor, kan de da se hvorfor Trine var interessant i den sammenhæng

Se Traileren KLIK HER


Her er en artikel fra BT postet i januar 2006

Titanics instruktør har Egtved-pigen Trine i kikkerten til hovedrollen i ny science-fiction thriller. (Artiklen her er hentet fra BT 8. januar 2006)
Smidig. Yndefuld. Atletisk. Øre for dialekter.

Dét er, hvad Hollywoodinstruktøren James Cameron tænder på hos en kvinde mellem 16 og 25 år. I hvert fald hende, han søger til hovedrollen i sin næste film.

Og den kvinde kan blive danske Trine Stårup Madsen. (DASK-online.dk)

Selvom Cameron har arbejdet med megastjerner som Leonardo DiCaprio og Kate Winslet og ikke at forglemme Arnold Schwarzenegger i de to første "Terminator" film og Sigourney Weaver i den første "Aliens", går han til sin nye film "Battle Angel" efter et ubeskrevet blad.

Og har sat en verdensomspændende eftersøgning i gang efter kvinder, der har førnævnte kvalifikationer. Hvilket Trine Stårup Madsen til fulde har.

- Det kunne jo være fantastisk, hvis de sendte bud efter mig. Og hvis ikke er det fantastisk alligevel, siger 22-årige Trine.

Udvalgt blandt tusinder
Hun er blevet udvalgt blandt tusindevis af ansøgere fra hele verden til at indsende auditionbånd til Camerons casting-agenter i Hollywood.
Smukke 22-årige Trine er født og opvokset i Egtved og var allerede som tre-årig klar over, at hun ville noget med skuespil.

- For jeg har altid fjollet rundt og gerne villet underholde, siger hun.
Godt nok har hun taget en uddannelse som yoga-lærer i Indien og Canada, men det er skuespillet, hun brænder for. Og har således for egen regning studeret det på det berømte Lee Strasberg Theatre and Film Institute i New York et år. Og undervejs spillet hovedrollen i en independent film, "A Wizzo's Tale", som snart får premiere i USA.

I august vendte hun hjem til Danmark og er klar til at sætte tænderne i skuespilopgaver. Meget gerne for stjerneinstruktøren James Cameron som starter optagelserne til filmen allerede næste måned.

Klar til at spille robot
"Battle Angel" er bygget over den japanske manga-serie af samme navn og udspiller sig i det 26. århundrede i en teknologisk, mørk tidsalder, hvor cyborgs - halvt menneske halvt maskine - er en integreret del af samfundet.

Sådan en er filmens hovedrolle. Hun har en menneskelig hjerne. Men har mistet hukommelsen. Til gengæld er hun programmeret med den farligste kampstil af alle cyborgs. Og den får hun brug for i jagten på sin sande identitet.

Om rollen bliver Trine Stårup Madsens, tør hun næsten ikke tænke på.

- I dag (fredag, red.) var der deadline for auditionbånd. Så hvis jeg ikke har hørt fra dem på mandag, regner jeg ikke med noget. Nu skal jeg bare have weekenden til at gå og tage en dyb indånding, hver gang telefonen ringer.





Mvh Tommy Duus

Caster/ Branchevejleder


774 Sidevisninger