Casting: Kort&Godt - konkurrence om Klimavalgfilm


dask nyhed

Kort&Godt - konkurrence om Klimavalgfilm

Deadline inden d. 1. januar 2019

Vi skal have klimaet ØVERST på valgprogrammet! PUNKTUM!

Hvis du synes at klimadebatten fylder meget nu i medierne og i en den daglige tale, så skal du frygte for fremtiden. Klimaet er noget vi kommer til at tale om resten af livet. Vi kommer ikke i mål med at løse denne problemstilling i vores levealder! Vi kommer til at snakke klima som vi snakker vejr. Altså hver dag.

Man kan naturligvis lade sig irritere over det, men man kan også vælge at engagere sig og opsøge viden, så man vinder diskussionen over hækken, i skolen eller på arbejde. Vi skal omsætte viden til handling, og du skal starte nu.

Vi skal handle hurtigt, for at begrænse den skade der er gjort og for at forsøge at genoprette denne ubalance. At handle i det små i hjemmet og dagligdagen er fine tiltag der giver en rigtig god signalværdi. Men politikerne mærker den ikke helt. De skal påvirkes til at tage de svære valg nu. Kun politiske tiltag sikre en grøn omstilling.

Med lov skal land bygges, som man sir. Og du skal med din klimavalgfilm hjælpe til med at påvirke politikerne til det forestående folketingsvalg, med at sætte klimaet endnu mere på dagsordnen, så den grønne omstilling kan blive lov og ikke bare snak.


Om konkurrencen

Vi laver dette som en konkurrence blandt ALLE vores brugere her på DASK-online. ALLE kan bidrage med deres klimavalgfilm til konkurrencen uanset profiltype.

Vi anvender alle vores egne koncepter til formålet sammen med Kort&Godt formatet

SkabSelv
Du skal selv skabe og producere din klimavalgfilm og du har helt frie rammer. Du må anvende hele dit netværk, men også vores netværk til formålet. Efterspørger du noget som skal bruges i din film, laver vi en forespørgsel på DASK-online og i vores facebookforum. Når du har indsendt din film viser vi den også i vores facebookforums og vinderne på vores andre platforme.

CastSelv
Du indsender din video via vores CastSelvsystem som er beskrevet i bunden af dette opslag ved din profil “Se castings”. Når du indsender via din profil har vi overblikket over alle deltagende film med kontaktinfo i en og samme oversigt

Simple regler
Din film må max. have en længde af 90 sek.
Din film må ikke være rettet mod eller for et bestemt parti (Altså en generel klimavalgfilm)
Deadline er en uge før valgdagen, så måske har du travlt? Ingen kender datoen!
Du SKAL i din youtube tekstbeskrivelse dele linket til denne nyhed, så de betalende sponsorer for den rette synlighed

Rettigheder
Du har alle rettigheder til dit materiale, men samtidig også ansvaret for dit materiale
Vi fraskriver os alt ansvar i forhold til indhold og evt. anvendelse af musik og billedmateriale.

Deadline/ præmie?

Deadline og præmie er ubekendt!

Ugen før valgaftnen findes der en eller flere vindere. Vinderen er den video der har fået flest visninger på youtube. Så jo før du får produceret din video, desto længere tid har du til at generere visninger af din video.

Vinderen kan max. vinde 25.000 kr.

Overstiger vores indsamlede beløb de 25.000 kr. via vores FundSelv koncept som er beskrevet nedenfor skabes der en 2. præmie og så fremdeles.

Indsamles der eksempelvis 30.000 kr. gives der altså 25.000 kr. til vinderen og 5000 kr. til den film der har fået næstflest visninger

Er beløbet under 25.000 kr. doneres hele dette beløb til vinderen.


FundSelv

Kender du en virksomhed, måske din egen arbejdsplads?

Virksomheder kan donorer vilkårlige beløb (min. 1000 kr) som faktureres fra DASK-online efter henvendelse til os.

Alle donationer modtages som et sponsorat og samles i en samlet pulje som tilgår den person som indsender vinderfilmen (B-honorar)(Beløbet beskattes)

Når en virksomhed har doneret og betalt deres sponsorat, synliggøre vi virksomheden her på siden ved navn, link til hjemmeside og evt. facebookside og laver nyhed i vores facebookgrupper/ facebooksider omkring donationen og virksomheden. Denne konkurrence og dermed virksomheden vil blive nævnt i samtlige nyhedsbreve fra nu og til konkurrencen slutter. Vores nyhedsbreve rammer 55000 modtagere og udsendes 2 gange om ugen.

Jo før en virksomhed vælger at donere/ sponsorere et beløb, desto mere synlighed vil virksomheden modtage.

Vinderen
Hvor stor præmien bliver er usagt, men omvendt laver du vel også filmen for klimaets skyld ;-)


Lad os nu sætte klimaet på valgplakaten!


Donerende Virksomheder:

Den Virksomhed som donere mest, får naturligvis størst synlighed ;-)

Doneret beløb: 5000 kr.
Dansk Skuespillerkatalog
Se hjemmeside
Se Facebookside

Beløb?
Din virksomhed?
Hjemmeside?
Facebookside?

Sådan ansøger du!

Ansøg opslaget fra din profil eller opret en ny.Mvh Tommy Duus

Caster/ Branchevejleder