Casting: Gyserkortfilm søger 5-7 årig pige/ Århus


dask nyhed

Gyserkortfilm søger 5-7 årig pige/ Århus

Deadline inden d. 20. april 2019

Gyserkortfilm søger 5-7 årig pige/ Århus

Ulønnet. Pige i alderens 5-7 søges til en enkelt scene.
Optages lørdag den 20.april i Aarhus / omegn.
Filmen produceres af filmuddannelsen Super8 i samarbejde med
Jalabert Production. Det er en 30 minutters eksistentiel gyser.

Filmen omhandler livet efter døden. Vi følger en ung kvinde som til at starte med dør. Derefter skal hun affinde sig med sin nye rolle i døden, hvor hun skal være sjælebærer og hente sjælene fra jorden med tilbage til dødsriget.

Filmen er et grotesk kunstværk med en masse bizarre dødsaårsager, hvor hovedpersonens udvikling ligger i at acceptere sin nye rolle som døden.

Det kan hun selvfølgelig ikke i starten af filmen, hvor hun fejler da hun skal tage livet på et lille pigebarn. Hun kan ikke få sig selv til at gøre det og tager i stedet for moren med.

Det giver konsekvenser for hovedkarakteren, som kommer på en prøve. Afslutningsvis accepterer hun sin eksistens som døden og filmen afsluttes dermed ved, at hun længere fremme i tiden står for endelig at hente den lille pige fra startens sjæl. Den lille pige er nu efter mange år blevet en ældre dame. Hun har oplevet sin mor dø i en tidlig alder, og har senere oplevet at miste sine egne børn. Hun har om nogen måtte se døden i øjnene. Det er igennem hendes karakter, at hele filmens pointe kommer til synes. En pointe der handler om at acceptere livet og døden på godt og ondt.

Jeg håber meget, at du kan se det smukke i vores grove, og provokerende, historie - og har lyst til at starte et samarbejde.

Sådan ansøger du!

Ansøg opslaget fra din profil eller opret en ny.Mvh Tommy Duus

Caster/ Branchevejleder