Arkiverede opslag

Top of mind evaluering/ Næste fase


dask nyhed

Top of mind evaluering/ Næste fase

Deadline inden d. 1. januar 2020

Kære Top of mind deltagere

LÆS venligst hele mit opslag ;-)

Efter en måned i spænding, har vi fundet en samlet vinder af Top og mind, og vi ønsker Alexander et stort tillykke med titlen.

Vi har her udviklet et format, som vi kommer til at gøre brug af i andre sammenhænge og som vi kommer til at udvikle yderligere på. Træningsrunden med adgang til andres indsendelser og opfølgende zoom møde forud for vurderingsrunden løftede det samlede niveau enormt. At finde en samlet top 10 i sig selv var kompliceret. At vores fagjury også har vidt forskellige vurderinger, understreger med alt tydelighed hvor subjektiv sådanne vurderinger altid er. Selv på højeste niveau.

Ved, at mange har været skuffede over ikke at ende i top 10, og de 9 der var i top 10 som ikke vandt, sidder også med den følelse, måske i endnu højere grad. Sådan er vi som mennesker. Det betyder jo noget for os at få den anerkendelse der følger med, hvorfor skuffelsen mange gange virkeligt er et slag i ansigtet. Sådan er virkeligheden jo også når man ikke lander rollen og skuffelsen bliver mange gange større desto tættere man er på rollen.

Men hele forløbet bekræfter, synes jeg, at man aldrig må tage et afslag personligt. Man må gerne være skuffet og påvirket af det, det er helt naturligt, men personligt må man ikke tage det. Vurderingerne er meget subjektive. Det er et sammenspil af mange ting.

I er alle Top of mind i mit univers, og jeg er faktisk meget stolt af det niveau I har præsteret som jeg samlet kunne sende videre til mine samarbejdspartnere. Jeg kan takke jer for at DASK er Top of mind for mine samarbejdspartnere og at de vil samarbejde med DASK i endnu højere grad fremadrettet, fordi vi har vist vores niveau.

Et niveau jeg har planer om at vi sammen hæver yderligere, det vender jeg tilbage til i august efter sommerferien ;-)

Åbne adgang for juryen
Jeg har besluttet at åbne adgangen for alle selftapes igen til både vores Filmskolejury, men også vores Fagjury, så de ved lejlighed kan se/ gense jeres selftapes, så I alle uanset resultatet kan få en snært af at være Top of mind.

I har alle sammen leveret en indsats og den er jeg dybt taknemmelig for. Din indsat her, kommer til at rykke DASK videre.

Se hinandens bidrag
En stor del af den læring i fik var ved at kunne gennemse hinandens bidrag. Vi snakkede om ved zoom mødet at give jer denne mulighed igen. Så det gør jeg hermed...

Men...

Jeg kan ikke åbne op for samme adgang som jeg genåbner til vores jury. Jeg har ikke fået dit samtykke til at andre må se jeres selftape. Det samtykke har jeg fra træningsrunden, men ikke fra vurderingsrunden.

Derfor SKAL du vælge at dele dit selftape fra vurderingsrunden igen og derved give dit samtykke for at andre fra konkurrencen må se disse.

Sådan deler du igen, hvis du vil...
Du finder adgangen til CastSelv opslaget ved at logge på din profil, klikke under kategorien "Andet", finde opslag "Vis os at du er Top of mind".
INDEN den 5. juli klokken 23.59

Fra 6. juli får du adgang til at se andres bidrag... hvis du selv har indsendt


Del dit selftape med verden...
Dit selftape er jo dit selftape. Du må dele dit selftape med hvem du vil. Du har ophavsretten. Du kan nu vælge at ændre din indstilling fra "Skjult" til at være "offentlig", så hele verden kan se med.

Du kan også linke til dit selftape fra din profil. Ja, du kan endda linke til dit selftape hvis du søger job andet steds i en anden sammenhæng. Det kan være du har lyst til at lave nye versioner af de 2 scener du nu har under huden?

Så kan du træne formen og bliver endnu mere klar til at negle rollen, når der er bud efter dig.

Tak for dit bidrag og din deltagelse og håber du er med igen næste gang vi byder op til dans ;-)



PS: Se videoen her nedenfor, som er med den engelske caster Manuel Puro som er en af Casteriets tætte internationale samarbejdspartnere... Han kommer i slutningen blandt andet også ind på hvor svært det er at vælge nogle fra og at det virkeligt er hårfine tilvalg og fravalg man tager





Mvh Tommy Duus

Caster/ Branchevejleder


124 Sidevisninger