Arkiverede opslag

Zoom Konference omkring Lukkede castings


dask nyhed

Zoom Konference omkring Lukkede castings

Deadline inden d. 27. august 2020

Zoom Konference omkring Lukkede castings

På DASK-online møder vi vores brugere ansigt til ansigt via løbende Zoom konferencer med forskelligartede temaer. Temaer som omhandler film- og teaterbranchen, castingprocesser og statistkoordinering mv. Vores Zoom konferencer er gratis for udvalgte profiltyper alt efter tema.

Om lukkede castings
Det er helt grundlæggende at du kender til de processer der går forud for en konkret casting. Hvis du ikke kender til dem og er bevidst om disse, kan du ikke forberede dig ordenligt og bliver ikke inviteret. Der er mange perspektiver at tage, flere end du tror.

Hvad er en lukket casting?
Hvem afholder lukkede castings?
Hvorfor overhovedet lukkede castings?
Hvordan inviteres man til de lukkede casting?

Du kender helt sikkert nogle af svarene, men der er med sikkerhed også nogle svar som kommer bag på dig. Du skal have indgående kendskab til castingprocesser i alle led og i bred forstand, ellers kradser du kun i overfladen til dette spørgsmål.

På aftenens Zoom konference kommer vi med svarene og svare på dine spørgsmål

Zoom konferencen afholdes torsdag den 27. august klokken 21.00 - 22.00 og er gratis for alle Skuespillerprofiler, Agentprofiler og vores DNA studerende.

Har du en skuespillerprofil, Agentprofil eller er DNA studerende skal du tilmelde dig opslaget fra din profil, ellers inviteres du ikke til konferencen



Log ind for at læse mere!





Mvh Tommy Duus

Caster/ Branchevejleder


798 Sidevisninger