Arkiverede opslag

Skuespillere og statister til årets julekalender


dask nyhed

Skuespillere og statister til årets julekalender

Deadline inden d. 1. januar 2021

Skuespillere og statister til årets julekalender

Traditionen tro, er der altid nogle af "vores" med når der vises julekalender i december måned og i år er naturligvis ingen undtagelse.

Men at få en rolle i en julekalder har intet med held at gøre... Dertil skal man være opsøgende, dygtig og naturligvis være lige den man leder efter det år...

Vi har faktisk været involveret i stort set samtlige julekalender-produktioner på et eller andet niveau de sidste 8 år. Enten på cast-siden (Børneskuespillerne) eller også med statisterne. Mange gange begge dele.

Dette års Julekalender "Juleønsket" er en genudsendelse. Her har vi gensyn med flere af vores børneskuespillere som via vores Castselvsystem blev kaldt til fysisk casting og derefter landede rollen. Denne proces har vi haft gentaget mange gange siden. Sidst i sommer hvor vi havde CastSelvopslag på TV2s julekalender, som netop er gået i optagelse.

Ønsker du at være statist i den, ja så er opslaget oppe nu og optagelser løber igennem hele foråret. Det er ikke held, men op til dig at være aktiv,

Vi ønsker dig en god Jul og en god december ;-)



Log ind for at læse mere!





Mvh Tommy Duus

Caster/ Branchevejleder


4739 Sidevisninger