Arkiverede opslag

Covid retningslinjer vedr. Kastanjemanden onsdag den 13. januar


dask nyhed

Covid retningslinjer vedr. Kastanjemanden onsdag den 13. januar

Deadline inden d. 1. januar 2019

Kære Tommy og kære statister

Vi skriver til jer for at bekræfte, efter gårsdagens udmelding fra regeringen, at vi fortsætter Netflix serien KASTANJEMANDEN og går på arbejde. Mette Frederiksen understreger, at det er vigtigt: at vi fastholder produktionen og at så mange som muligt kan gå på arbejde i Danmark. Derfor skal vi skære i private aftaler, for at holde på arbejdspladserne.

På produktionen KASTANJEMANDEN tilpasser vi vores Corona strategi løbende og gør kun det, som er absolut nødvendig for at få et helstøbt resultat. Vi overholder sundhedsstyrelsens anmodninger, er i tæt samarbejde med fagforbundet og gør rigtig meget ekstra for at skabe tryghed.

Det er et kreativ omdrejningspunkt i serien, at vi optager en travl politistation og vi har allerede kraftigt reduceret antal af statister i forhold til manuskriptet for vores optagedag den 13.1.2021.

En del af vores øget teststrategi er netop, at undgå, at du møder mennesker som er positiv.

- Vi tilbyder en quick-test når du møder ind.
- Vi bed'r alle om at spritte af når de møder ind, bruge værnemiddler, holde en god hygiene og at holde afstand.
- Der er max samlet 5 statister i et rum, mens man venter eller spiser frokost og der er plads, så alle kan holde 2 meter afstand.
- Det er en stor fordel, at vi er på FRYDENLUND hvor der er plads og der kan luftes ud, samt samles færre personer per kvadratmeter.

Vi ved at de nye restriktioner skaber nye udfordringer, ikke mindst for jer der har børn. Vi håber imidlertid at alle kan finde de fornødne løsninger og takker, at I vil være med til seriens sidste optagelser!

De bedste hilsner

KASTANJEMANDEN produktionen





Mvh Tommy Duus

Caster/ Branchevejleder


101 Sidevisninger