Arkiverede opslag

KVINDER SØGES TIL OPTAGELSER TORS D. 20 MAJ OG EVT. FRE 21. MAJ/ ÅRHUS


dask nyhed

KVINDER SØGES TIL OPTAGELSER TORS D. 20 MAJ OG EVT. FRE 21. MAJ/ ÅRHUS

Deadline inden d. 20. maj 2021

KVINDER SØGES TIL OPTAGELSER TORS D. 20 MAJ OG EVT. FRE 21. MAJ/ ÅRHUS

Bemærk: Mænd og kvinder i samme alder og størrelser søges også til den 18. maj i Vrads ved Silkeborg!!!


Til optagelser i forbindelse med spillefilmen HVIDSTENGRUPPEN 2 - DE EFTERLADTE søger vi kvindelig statister (18-35 år), som skal agere fanger i tysk varetægt. Da det skal synes som om, at man har været i en længere periode i tysk varetægt, hvor man ikke har fået den rette ernæring søger vi kvinder som kan passe i et kostume i størrelsen XS-M.

Til optagelser TORSDAG D. 20 MAJ vil man skulle medvirke i 2 scener, som dog ikke finder sted på samme location. Derfor vil man skulle møde i Højbjerg, nær Viby, hvor vi har fælles opsamling. Herfra vil man blive fragtet i produktionsbussen til Mariager, hvor den første del af optagelserne finder sted. Dernæst vil man blive fragtet tilbage til Højbjerg, hvor anden del af optagelserne vil foregå i et studie. Når disse optagelser er i hus er dagen omme.
Man skal forvente at kunne være med os hele dagen fra omkring kl. 7.00-18.00 (nærmere info herom).


Til optagelser FREDAG D. 21 MAJ, vil man skulle medvirke fra tidlig eftermiddag til omkring kl. 17.00. Hertil ser vi gerne, at flere kvinder som var med dagen før igen optræder i disse scener.

Så derfor skriv om du har mulighed for begge dage eller blot har mulighed for at medvirke om torsdagen.

Din indsats påskønnes med gavekort på 250 kr. samt forplejning

Da filmens handling finder sted i 1940’erne søger vi udelukkende kvinder, som IKKE har synlige tatoveringer eller piercinger. Derudover må du heller ikke have en meget unaturlig hårfarve, såsom lilla eller ligende, eller striber i håret.

For at komme i betragtning, SKAL man fremvise en corona-test, taget inden for 72 timer. Er man IKKE villig til at lade sig teste og bære mundbind, kan man IKKE komme i betragtning til optagelserne!



Log ind for at læse mere!





Mvh Tommy Duus

Caster/ Branchevejleder


3602 Sidevisninger