Arkiverede opslag

TerraeMotus (Jordskælv) Internatkursus i fysisk teater/ Holstebro (hele landet)


dask nyhed

TerraeMotus (Jordskælv) Internatkursus i fysisk teater/ Holstebro (hele landet)

Deadline inden d. 5. juli 2021

TerraeMotus (Jordskælv) Internatkursus i fysisk teater/ Holstebro

Er du mellem 18 og 35 og har du lyst til at arbejde med fysisk teater?

Så har du en unik chance for at udvikle dine teknikker, når den italienske skuespillergruppe Váli Lab Teatre, fra Nordisk Teaterlaboratorium - Odin Teatret i Holstebro, afholder et 2 uger langt internatkursus, i et internationalt miljø.

Kurset egner sig for dig, der er i gang med at dygtiggøre dig indenfor scenekunst. Har du kun arbejdet med tekstbaseret teater eller film, vil kurset give dig værktøjer til at have hele kroppen med i dit sceneudtryk.

På kurset arbejder I med teaterteknikker, der starter ud fra en fysisk tilgang. Deltagerne skal udforske kroppens bevægelser, og stemmens styrke, for at skærpe det sceniske udtryk.

Gennem både individuelle- og gruppeøvelser, gennemgår kurset processen med at omdanne den daglige træning og improvisation, til en skabelse og iscenesættelse af originalt materiale.

Hver deltager vil arbejde med at skabe en unik karakter, og små scener, der i den sidste del af kurset, samles til en arbejds-demonstration, der vises for et publikum på en af Nordisk Teaterlaboratoriums scener.

I løbet af de 2 uger, håber Váli Theatre Lab at kunne skabe et netværk til mulige fremtidige samarbejdspartnere, blandt de deltagende.

Kurset foregår i Nordisk Teaterlaboratorium - Odin Teatrets rammer i Holstebro i Vestjylland hvor deltagerne bor og arbejder sammen på teatret i perioden. Her får I mulighed for at opleve miljøet på teatret, og møde nogle af de skuespillere der arbejder her. Under opholdet er der mulighed for at se to af teatrets forestillinger, med Skuespiller Julia Varley fra Odin Teatret, instrueret af Eugenio Barba.


HVEM KAN SØGE:
Ansøgere skal være Mellem 18-35 år
Kunne tale og forstå nok engelsk til at modtage undervisning.
Skal være sund og rask, og i god nok form til at arbejde med stemme, krop og sang hele dagen i 2 uger, og er indstillet på at fordybe dig i arbejdet i hele perioden.
Alle deltagere udvælges på baggrund af en kort ansøgning hvor du skriver lidt om dig selv, og hvad du har arbejdet med før, samt dit CV her på DASK.

PRAKTISKE FORHOLD:
På lige fod med teatrets øvrige elever, indlogeres I på værelser med 1-3 andre, og er selv ansvarlige for rengøringen på egne værelser, og træningsområder.

Kost er ikke inkluderet i kursusprisen, og der er ikke en kantine på teatret - I vil stedet have adgang til et af teatrets køkkener, hvor I kan lave jeres egen mad sammen med holdet, og der er indkøbsmuligheder i gåafstand fra teatret.

Undervisningen foregår primært på engelsk.

HVORNÅR:
1.-16- august.

PRIS:
3.750 dkk, der dækker undervisning, billet til 2 forestillinger, samt overnatning i 2-4 mands værelser.

UNDERVISERE - VÁLI THEATRE LAB
Seminarets undervisere er skuespillere og teaterpædagogerne Alice Occhiali og Valerio Peroni, fra Váli Theatre Lab, der er baseret i Holstebro som en del af Nordisk Teaterlabpratorium - Odin Teatret.
Her har de været tilknyttet siden 2013 og har skabt og medvirket i egne teaterproduktioner, i samarbejde med institutioner og teatre i Danmark, Italien, Tyskland, Frankrig og Polen, med flere af gruppens tidligere seminar-elever som skuespillere.

Alice Occhiali og Valerio Peroni har stor erfaring i som teaterpædagoger, og har undervist skuespillerelever fra hele verden, gennem deres internat-seminarer på Nordisk Teaterlaboratorium. Derudover er gruppen fast tilknyttet “teatermøder” - hvor de tager ud til børnehaver, skoler og plejehjem, og laver workshops og særlige forestillinger.


ANSØGNING:
Du bedes skrive en kort ansøgning - gerne på Engelsk - hvor du skriver lidt om dig selv, hvad du har lavet før, og hvorfor du gerne vil være en del af seminaret.

Ansøgningen skal derudover indeholde:
Fulde navn
Profession
Uddannelse - herunder andre teaterkurser.
Hvis du tidligere har været på et kursus på Nordisk Teaterlaboratorium bedes du skrive hvilket og hvornår.

ANSØGNINGSFRIST 5.JULI 2021

Hvis du udvælges til at deltage, vil du blive kontaktet direkte af underviserne her på DASK.

Har du ikke hørt fra os inden den. 10. juli er du desværre ikke kommet med på holdet.



Log ind for at læse mere!





Mvh Tommy Duus

Caster/ Branchevejleder


990 Sidevisninger