Arkiverede opslag

ODIN WEEK FESTIVAL, Holstebro


dask nyhed

ODIN WEEK FESTIVAL, Holstebro

Deadline inden d. 23. august 2021

ODIN WEEK FESTIVAL

EN TI-DAGS INTENSIV INTRODUKTION TIL ODIN TEATRETS TRÆNINGS- OG ARBEJDSMETODER SOM BYTTEHANDLER, LOKALE OG INTERNATIONALE AKTIVITETER, ORGANISATION OG FORESTILLINGER.

ODIN WEEK FESTIVAL er en international teoretisk/praktisk festival, der afholdes mindst én gang om året på Odin Teatret i Holstebro for folk, der ønsker at tilegne sig et bedre kendskab til teatrets aktiviteter.

Programmet omfatter træning, alle Odin Teatrets forestillinger og arbejdsdemonstrationer på repertoire i øjeblikket, film, møder med instruktør Eugenio Barba, foredrag og diskussioner.

ODIN WEEK FESTIVAL, arrangeres for højst 60 deltagere ad gangen og henvender sig til skuespillere, dansere, forskere og antropologer, kulturaktivister og politikere - alle som kunne være interesserede i Odin Teatrets mange indsatsområder. Deltagerne kan vælge mellem at være aktive eller observatører. Deltagere forventes at have en sund fysisk ( ingen skader) og både observatører og aktive vil deltage i teatrets praktiske pligter, på lige fod med de øvrige elever og ansatte.

Programmet gennemføres på engelsk.

PRIS:

8.000,- dkk (Inkluderer alle måltider, samt logi i 3-8 mands værelser, sengelinned, håndklæder)

OBS: Deltagergebyr skal betales senest 7. dage efter evt. optagelse på kurset.

HVORNÅR
Tirsdag d. 31. aug - fredag d. 10. sept 2021

HVOR

Odin Teatret, 7500 Holstebro.



Log ind for at læse mere!





Mvh Tommy Duus

Caster/ Branchevejleder


1243 Sidevisninger