Arkiverede opslag

Sådan når du næste niveau på karrierestigen som skuespiller?


dask nyhed

Sådan når du næste niveau på karrierestigen som skuespiller?

Deadline inden d. 1. januar 2021

Sådan når du næste niveau på karrierestigen som skuespiller?

Det fantastiske ved DASK-online, er at vi repræsentere skuespillere på næsten alle led (trin) på karrierestigen. - Forestil dig en stige med næsten uendeligt mange plateauer!

Hvor er du her på stigen? - Og hvordan finder du ud af hvor du er, men ligeså vigtigt, hvordan kommer du til næste niveau og hvor lang tid tager det?

Du har jo travlt, så du vil gerne hurtigst muligt op og måske springe nogle niveauer over med det samme. Men er det nu klogt?

De fleste som vælger at læse med her er bekendt med at spille spil på telefonen/ Ipaden eller computeren. Det der er fælles for de fleste spil er, at man avancerer ret hurtigt i LEVELs i starten. Det kræver ikke så mange XP point at komme til næste niveau. Desto højere op i Levels man kommer, jo flere XP point kræver det at komme til næste level.

DET ER HELT DET SAMME MED SKUESPILLET.

XP points, kan her oversættes til: Tid & Effektivitet. - Jo mere du spiller spillet, desto flere XP points får du, og jo sværere udfordringer du løser i spillet jo flere point. Misser du nogle opgaver kan du også miste point. Der er bonusser, hvis du spiller løbende flere dage i træk osv. - Men stadigvæk, hvert niv. bliver sværere at løse og kræver flere point for at avancere.

Undervejs vil du også få åbnet flere muligheder for våben/ værktøj som hjælper dig, men uanset hvilke våben og værktøjer du tilegner dig kræver det mere af din tid og en større indsats at komme til næste niveau, trods de kompetencer og egenskaber du allerede har tilegnet dig. - Hver gang du ikke holder dine kompetencer ved lige, misser du info eller bonusser eller måske direkte XP point.

Jo højere du kommer i levels, desto færre modstandere kæmper du i mod på dit niveau, men de er jo også på et andet niveau.

Konsekvensen bliver at du skal bruge endnu mere tid fordi du er sat lidt tilbage i forhold til hvor du har været og har måske mistet nogle våben som gør det endnu sværere at komme tilbage på samme niveau... og videre til næste.

Så mister du måske lysten og motivationen og kaster dig over et andet spil?

DET ER HELT DET SAMME MED SKUESPILLET.

Det pokkers ved det, altså skuespillet, er at det ikke er målbart på samme vis. Det er meget luftigt og ukonkret.


Konklusionen er entydig for de skuespillere vi repræsentere her på DASK-online.

Vi ser samme tendens og billede siden 1999...

Vi har mange der starter og avancere hurtigt og med rette. Men på et tidspunkt når man til det punkt, hvor det begynder at blive svært og hvor der for alvor kommer modstand. Udfordringer der ikke bare lige løses. Et punkt, hvor man har brug for støtte og hjælp til at komme videre. - Men man søger ikke hjælpen, støtten, netværket. - Det kræver en anden indsats som måske ligger direkte udenfor spillet.

Men...

Det er når du når det punkt, at det bliver interessant. Stopper du her, hvor 95% stopper helt eller forbliver på samme niveau meget længe indtil de stopper. Eller stepper du op og fortsætter så du kan ramme næste niveau, vel vidende at der er mange niveauer til toppen endnu.

Hvor er du på karrierestige? Måske du skulle tælle dine XP point, for der er ingen der gør det for dig.

Du kan læse videre her på DASK-online
Du kan tilmelde dig vores Facebookforums
Du kan følge med på vores Zoom møder
Du kan opgradere din profil og få "bonusser"
Du kan tage kurser af forskellig art

- Du kan overveje om vores DNA uddannelse er noget for dig!

Vi kan hjælpe dig på alle niveauer via vores koncept. Men et niveau kommer før et andet ;-)

Men det kræver en særlig indsats, og kræver at du spiller spillet... længe.



Log ind for at læse mere!





Mvh Tommy Duus

Caster/ Branchevejleder