Arkiverede opslag

Godt Nytår - 2022 venter - hvad forventer du?


dask nyhed

Godt Nytår - 2022 venter - hvad forventer du?

Deadline inden d. 10. januar 2022

Godt Nytår - 2022 venter - hvad forventer du?

Vi kan skrive mangt og meget om 2021. Har du lyst til at tage et kig på hvor travlt 2021 i virkeligheden var, så tag et kig i vores nyhedsarkiv (Selvom det jo blot er toppen af isbjerget). Vi overraskes selv over hvor meget vi har på hylderne, men også over den kvalitet vi tilbyder.

Vi bringer meget på DASK-online, men vi er kritiske med hvad vi deler på vores platform. Det håber vi du bemærker. Der skal være ordnede forhold. Hertil kommer vi også med yderligere tiltag i 2022 ,-)


Hvad forventer du af 2022?

Men hvad er dine forventninger til 2022? - Hvad vil du gøre for at hæve dit ambitionsniveau og hvilken indsats tænker du det vil kræve, at træde et skridt eller 2 op ad stigen? - Har du en plan?

Tip - Skriv dine målsætninger ned... og del dine målsætninger med os (DASK) i kommentarfeltet ved dette opslag fra din profil. - Gør du det, er de allerede et skridt tættere på at bliver realiseret, har du tænkt over det?


Hvad forventer vi af 2022?

2022 ligger som vanligt lidt stille ud. Over den næste uges tid vil hjemmesiden blive opdateret med de castings der ligger til landets medie- og filmskoler, vores akutlister/ stemmeregister mv. og der vil blive gjort status på vores forskellige kursusaktiviteter som DNA uddannelsen, On-going filmskuespillertræning, Castingfotografering og vores Dubbingkurser.

I 2022 vil vores fokus, ud over casting, koordinering og formidling, være vidensdeling og dygtiggørelse af dig som bruger i den anden ende.

For os er det vigtigt, at du klædes på til opgaven når den byder sig og kender spillereglerne til casting og på optagelser. (Før/ under og efter)

Vi modtager jo hele tiden nye brugere på DASK-online, så noget vil for dig som "gammel DASKer" måske synes som gammel velkendt viden, men vi skal nok give indsigt på flere niveauer via vores kommende Zoom møder. - Vidensdelingen for vores statist - , Skuespiller, - og Agentprofiler vil også blive optimeret.

Viden, ER vejen til jobbet - og vores sigte er, at det er dig der lander rollen, uanset hvor den kommer fra.

Glæd dig til 2022, der er flere spændende projekter i vores stjernekikkert, måske netop dig vi spotter i det store billede!?

Godt Nytår ;-)



Log ind for at læse mere!





Mvh Tommy Duus

Caster/ Branchevejleder


1470 Sidevisninger