Arkiverede opslag

Skuespiller med høj spillealder søges til læringsfilm med optagelser i Aarhus (Lønnet)


dask nyhed

Skuespiller med høj spillealder søges til læringsfilm med optagelser i Aarhus (Lønnet)

Deadline inden d. 18. februar 2022

Skuespiller med høj spillealder søges til læringsfilm med optagelser i Aarhus (Lønnet)

Vi skal i samarbejde med SOSU-uddannelserne i Fredericia-Vejle-Horsens og Videnscenter for Velfærdsteknologi producere 5 små case-film til uddannelsesbrug, som eleverne kan opleve i et 360-format, også kaldt virtual reality (VR).

Filmene kommer til at tage udgangspunkt i nogle af de scenarier i hjemmet hos den ældre, som en social- og sundhedshjælper potentielt vil kunne møde og skal kunne forholde sig til.

Der er altså ikke tale om et stort drama, men små naturalistiske indblik i en helt almindelig ældre persons liv og hverdag, der udfordres af sygdom og følelsen af kontroltab.

I den forbindelse søger vi to skuespillere, der tilsammen kan spille ægteparret “Jørgen” og “Gitte”.

Om “Jørgen” (spillealder: 71 år)

Tidligere var han selvstændig tømrermester, og nu får han mest tiden til at gå med jagt, som er hans store interesse.

Jørgen er også lidt af en livsnyder; han elsker at drikke vin, spise god mad og har gennem mange år røget pibe (så der har sat sig et par ekstra kilo i løbet af årene).

Han er gift med Gitte gennem 43 år.


Om “Gitte” (spillealder: 62 år)

Gitte er lille og spinkel, og arbejder som butiksassistent i en dametøjsforretning. Hun strikker meget, især til børnebørnene.

Jørgen er mere beskrevet, fordi det er ham, casen tager udgangspunkt i, dvs. det er ham hvis sygdomsforløb vi følger. Gitte bliver en central del i at give et billede af hvordan pårørende, på trods af god vilje, kan komme til at håndtere situationer forkert, fordi de mangler den sundhedsmæssige faglighed.


PRAKTISK INFO:

Optagelserne kommer som udgangspunkt til at ligge d. 2., 3., og 4. marts i Aarhus omegn. Location er ikke 100% fastlagt endnu, så det er vigtigt, at man er fleksibel i sine transportmuligheder (har bil eller lign.)

Løn 2600 kr. pr. optagedag

Som udgangspunkt er vi på set i ca. 8 timer pr. dag (inkl. pauser).



Log ind for at læse mere!





Mvh Tommy Duus

Caster/ Branchevejleder


1261 Sidevisninger