Arkiverede opslag

Engelsk dokumentarproduktion leder efter skuespillere/ Hele landet (Lønnet)


dask nyhed

Engelsk dokumentarproduktion leder efter skuespillere/ Hele landet (Lønnet)

Deadline inden d. 9. april 2022

Engelsk dokumentarproduktion leder efter skuespillere/ Hele landet (Lønnet)

Off The Fence (UK) leder efter skuespillere og statister til TV-production i Vingsted d. 9. & 10. april. (Transport godtgøres)
___________________________
Casting Call: Dramatisk genopbygning for historiske dokumentarserier

Off The Fence er et tv-produktionsselskab, der leder efter skuespillere i Danmark til at være en del af en ny dokumentarserie, der undersøger historiske menneskelige rester og respektfuldt forsøger at udlede, hvordan og hvorfor hver person kan være død.

Hver episode indeholder stilistiske reenactments af deres liv og de sidste timer. I Danmark skal vi udforske historien om Tollund Mand, hvis lig blev fundet i Bjældskovdal mose, krøllet sammen i en 2.000 år lang søvn.

Alle nedenstående er betalte, ikke talende roller, og dette bliver filmet i Østjylland (Vingsted) lørdag den 9. og søndag den 10. april (hele dage).

Roller:
Tollund Mand: 30-40 årig mand, kort gennemsnitshøjde, let bygning. Kort hår, barberet ansigt. Kræver begge dage.

Præst: 40-50+ (ældre end Tollund Mand), hvilket som helst køn. Intet bestemt hår, men helst uden en moderne hårklipning. Kræves på en dag.

Chef: 40-50 årig mand. Fysisk ret stor og hård, gerne med skæg. Kræves på en dag.
Warriors (2x hovedpersoner, 2x statister): omkring 25-30 år gamle. Også hårde figurer, gerne med langt hår. Kræves på en dag.

Landsbyboer (ekstra): enhver alder, ethvert køn. Helst uden en moderne klipning og se ud som om de kunne høre jernalderen til! Helst påkrævet begge dage, men dette er ikke essentielt.

Lønnes efter overenskomst og der godtgøres for transport



Log ind for at læse mere!





Mvh Tommy Duus

Caster/ Branchevejleder


2895 Sidevisninger