Arkiverede opslag

Næste James Bond Film kommer til Danmark


Næste James Bond Film kommer til Danmark

Deadline inden d. 1. april 2022

Næste James Bond Film kommer til Danmark

Nu er det sikkert og vidst... Den kommende James Bond film kommer til juni til Danmark og optager flere actionscener på location i Helsingør.

I skrivende stund ved vi ikke hvor mange statister vi skal skaffe, men har fået at vide at vi skal skaffe mange til en vild biljagt. Når vi snakker James Bond er det ikke "bare" 5 forbipasserende, men i hundredvis der skal koordineres i et menneskemylder.

Vi glæder os til udfordringen med denne koordineringsopgave på optagelserne, men forventer ikke at det bliver noget problem af finde folk, selvom det endnu ikke er offenliggjort hvem der skal spille rollen som den nye James Bond.

Vores mange internationale opgaver gennem de sidste 23 år har givet os netværket og ført os til denne opgave. Nu kan vi glæde vores brugere til endnu en oplevelse større end nogensinde.

Du kan allerede tilmelde dig opslaget her fra din profil, hvor du med det samme vil modtage en mail med bekræftigelse. Der er mange praktiske information og tavshedspligt du i sidste ende skal skrive under på ;-)

-----------

OG JO... DET ER/ VAR EN APRILSNAR!

En god aprilsnar er en der ligger i grænsezonen mellem at være for meget og være realistisk. Ellers er der ikke nogen der hopper på den, så det er en balancegang.

Det er bestemt realistisk med en James Bond film i DK, og Helsingør er også en meget realistisk bud på en location, og naturligvis er det realistisk at vi får den, skulle den komme ;-)

Men at man leder efter statister før man har annonceret hvem den nye Bond er, er helt væk, det samme med deadline som er under et døgn og hele 3 måneder før den påståede optagelse

Her 14 timer efter vi postede dette opslag har siden haft 3882 besøgende og 668 har søgt opslaget og fået mailen med "Aprilsnar"... Nogle havde godt luret den og har skrevet i kommentarfeltet, men har søgt alligevel ;-) - Man ved jo aldrig helt!

Og måske kommer den er Bond film forbi DASK-online en dag?

Tak fordi du er her ;-)



Log ind for at læse mere!





Mvh Tommy Duus

Caster/ Branchevejleder


5316 Sidevisninger