Audition: Teater- og MusicalArkiv 2021 (Sønderjylland)


dask nyhed
dette opslag på Facebook

Teater- og MusicalArkiv 2021 (Sønderjylland)

Deadline inden d. 1. januar 2022

Teater- og MusicalArkiv 2021 (Sønderjylland)

ALLE Teaterrelaterede opgaver kan du som skuespiller tilgå helt gratis og teaterscener kan tilgå vores arkiver helt gratis (Ved henvendelse). Vores vision for 2020 er, at introducere teaterbranchen for andre måder at rekruttere skuespillere til teaterforestillinger via vores online arkiv og vores nye tiltag omkring VideoAuditions

Kender du en teaterscene der skal gøre brug af dette værktøj! Gratis!!?

Vi er i de senere år, begyndt at lukke teaterproducerende indenfor i vores store skuespiller- og statistdatabase, som ellers har været forbeholdt de filmproducerende.

2019 er igen året, hvor vi giver den fuld skrue og håber at endnu flere teaterscener vil benytte sig af denne mulighed. Men vi må tilstå at branchen er lidt konservativ ,-)

Formålet med vores arkiv er, at teaterscener kan være opsøgende på nye talenter fra lokalområdet, inden... men også efter deres officielle auditions.

Vi ser i stigende grad at teaterscener laver flere ekstra auditions fordi der ikke kommer "nok" til deres optagelsesprøver. (Oftest mangler der mænd)

Årsagen, skal findes i, at der findes mange tilbud, men også at folk ikke selv er opsøgende. Her giver vi teaterscenerne mulighed for at være opsøgende på dig! Ganske som filmproducerende i 90% af tilfældet selv er opsøgende på deres skuespillere når de caster til deres film

Hvis du tilmelder dig via din profil, kan teaterscenerne invitere dig ganske personligt inden optagelsesprøven, eller efter den officielle audition er slut... Hvis de "rigtige" ikke er dukket op... og det sker oftere og oftere??

Som noget helt nyt, sender vi dig også en SMS når der er audition i dit område.

Vi tilføjer vores CastSelvværktøj til dette koncept og håber at teaterscenerne og du som skuespiller vil gribe muligheden for at lave VideoAuditions

Vi har store ambitioner med denne del af vores koncept. Alt du skal gøre som skuespiller er at tilmelde dig via din profil... Hvor du kan tilmelde dig de områder af landet, som kunne være interessante for dig, hvis du ikke er udfordret grundet afstand... Og du kan altid afmelde dig igen!

Repræsenterer du en teaterscene skriv os en mail og vi guider dig/ jer til hvordan man gør brug af dette fantastiske værktøj udviklet af DASK-online for brugere af DASK-online, helt gratis!

Ønsker du at tilmelde dig vores arkiver som skuespiller, skal du blot oprette en gratis profil herfra siden, finde opslaget under "Auditions" ved din profil og tilmelde dig som anvist.Sådan ansøger du!

Ansøg opslaget fra din profil eller opret en ny.Mvh Tommy Duus

Caster/ Branchevejleder


1211 Sidevisninger