Casting: Medvirk som skuespiller i fiktionsfilm fra Den Danske Filmskole (hele landet)


dask nyhed
dette opslag på Facebook

Medvirk som skuespiller i fiktionsfilm fra Den Danske Filmskole (hele landet)

Deadline inden d. 1. januar 2022

Medvirk som skuespiller i fiktionsfilm fra Den Danske Filmskole (hele landet)

I et hug, kan du komme i betragtning til ALLE årets kortfilm, uanfægtet hvor i landet du bor, fordi du kan caste dig selv via vores CastSelvsystem

Hvis du har ambitioner om at nå stjernerne, skal du medvirke i produktioner fra Den Danske Filmskole. Det er her fremtiden indenfor Dansk filmkunst udvikles og kommende prismodtagere findes. Det kan være din genvej til de større roller. Alle der kommer videre, har været forbi Filmskolen... Har du?

Skal du medvirke i deres film, har du muligheden her. Synlighed, dygtiggørelse og netværk. Alt du skal gøre er at melde dig her via din skuespillerprofil?

Hvis du er af den opfattelse at skuespillere rekrutteres via opslag på facebook, tager du fejl. Førstegangsproducerende finder skuespillere via opslag, næste gang findes skuespillere direkte via personlig henvendelse via blandt andet vores database her. Filmproducerende finder hurtigt ud af at det er dem der skal vælge hvem de caster og ikke omvendt... Og går man på Den Danske Filmskole, har man lavet masser af film ;-)

Ved at tilmelde dig her, bliver du set før castingen går i gang!

Med vores CastSelvsystem kan du byde ind på rollerne og måske endda lande en rolle uden fysisk casting?... Uanfægtet hvor i landet du bor! Du finder kun denne mulighed på DASK-online.

Vi har snart 8 års erfaring med CastSelvformen, og den er i mange henseender ret genial. Kun profiler med enten Skuespiller- og AgentProfil har adgang til vores CastSelvsystemSådan ansøger du!

Ansøg opslaget fra din profil eller opret en ny.Mvh Tommy Duus

Caster/ Branchevejleder


939 Sidevisninger