Andet: Om historier fra virkeligheden/ Inspirationens muse


dask nyhed

Om historier fra virkeligheden/ Inspirationens muse

Deadline inden d. 1. januar 2022

Om historier fra virkeligheden/ Inspirationens muse

Vi bliver glade (og stolte) når vi mærker at nogen læser med, og at det vi skriver faktisk gør en forskel. Det er jo derfor vi skriver som vi gør, i håbet om at ramme nogen og inspirere og motivere. Vores medlemmer er vores fix og de bedste forbilleder for andre, dem du direkte kan spejle dig i. Her kan du læse Birgitte og Sofies skriv til os ;-)

Herhjemme læser vi altid dine historier fra virkeligheden med interesse - de er god inspiration og er med til at holde gejsten oppe :) Derfor tænkte vi, at du lige skulle have en lille historie retur med tak for at levere en god platform, der har givet Sofie mange, gode oplevelser:

Sofie lavede en cast-selv til opslaget om piger til Danmarks Indsamlingen. Hun blev efterfølgende inviteret til at lave en skype-casting, som gik rigtigt fint. Desværre fik hun ikke rollen, da der skulle vælges en hel gruppe piger, og produktionsselskabet valgte en sammensætning, som ikke inkluderede Sofie. Lidt træls, men også OK - Sofie har efterhånden vænnet sig til afslag og ved godt, at hun ikke nødvendigvis er den rette pige til alle roller, men at rollerne kommer, hvis hun bare bliver ved.

Et par dage senere får vi så en mail fra produktionsselskabet - de har faktisk en anden optagelse, også til Danmarksindsamlingen, hvor de synes, Sofie kunne være interessant. Hun laver endnu en skype-casting, denne gang med deres instruktør - og ugen efter drog vi til il København for at lave optagelsen.

For Sofie var det endnu en bekræftelse af, at hendes vedholdenhed betaler sig, og at det er vigtigt at gøre sig umage hver gang, da man aldrig ved, hvad en casting kan føre til.

Resultatet kan ses på Danmarks Indsamlingens Facebookside:

KLIK HERMange tak for jeres skriv ;-)Mvh Tommy Duus

Caster/ Branchevejleder


153 Sidevisninger