Audition

Kvindelige korsangere/performere søges til Aalborg Teater (Ulønnet)


dask nyhed

Kvindelige korsangere/performere søges til Aalborg Teater (Ulønnet)

Deadline inden d. 28. april 2019

Kvindelige korsangere/performere søges til forestillingen De asylsøgende kvinder på Aalborg Teater.

I sæson 2019-20 er Betty Nansen Teatret, Aalborg Teater og Malmø Stadsteater gået sammen om et storstilet samarbejde. Forestillingen De asylsøgende kvinder sættes i løbet af sæsonen op på alle tre scener med et nyt folkekor i hver by. Derfor søger vi nu 25 kvinder mellem 15 – 27 år til det kor, der skal spille hovedrollen i forestillingen på Aalborg Teater. Koret taler direkte til publikum i salen med sang og koreografi.

Et folkekor af lokale stemmer
Koret skal bestå af yngre kvinder fra lokalområdet for at afspejle mangfoldigheden i den by, hvor forestillingen spiller. Udover koret medvirker tre professionelle skuespillere og tre musikere, der spiller live på scenen.

Hvem søger vi?
Kvinder mellem 15 – 27 år, bosiddende i Nordjylland som kan udtrykke sig i både sang og bevægelse. Det er en fordel med korerfaring, men ikke et krav. Du brænder for scenekunst med noget på hjerte og har lyst til at medvirke frivilligt i et kreativt forløb, da vi desværre ikke kan tilbyde løn.

Vi holder audition 11. – 12. maj 2019.

Prøvetid

Uge 33-39: Prøves en aften om ugen
Uge 40-45: Prøves tre gange om ugen (aften og evt. lørdag)
Uge 46-47: Prøves hver aften + lørdag (søndag er fri)

Premiere torsdag uge 47.
Spilleperiode: mandag-lørdag fra 21. november til og med 20. december 2019.

Hvis man er forhindret i at deltage i nogle få spilledage, kan man komme i betragtning alligevel, da vi opererer med en brutto-trup.

Verdens ældste asyldrama
De asylsøgende kvinder er skrevet for 2500 år siden af den græske tragediedigter Aischylos, og er et af verdens ældste teaterstykker. Samtidigt er stykket så aktuelt, at man skulle tro, at det var skrevet i dag.

En gruppe yngre kvinder efterlader alt og går ombord på en båd i Nordafrika for at sejle over Middelhavet. De flygter fra vold, overgreb og tvang og beder om beskyttelse i Grækenland hos kongen af Argos. Her siger loven, at skal kongen give dem asyl, men skal kongen nu lytte til loven og de bønfaldende kvinder eller skal han beskytte sine borgere og sin by mod de mulige konflikter?

De asylsøgende kvinder spiller på Aalborg Teaters Lille Scene fra 19. november til og med 20. december 2019.



Sådan ansøger du!

Ansøg opslaget fra din profil eller opret en ny.



Mvh Tommy Duus

Caster/ Branchevejleder


805 Sidevisninger