Casting: ULØNNET SKUESPILLERE SØGES TIL SUPERNATURAL THRILLER I KØBENHAVN


dask nyhed

ULØNNET SKUESPILLERE SØGES TIL SUPERNATURAL THRILLER I KØBENHAVN

Deadline inden d. 22. februar 2020

ULØNNET SKUESPILLERE SØGES TIL SUPERNATURAL THRILLER I KØBENHAVN

Vi caster via vores CastSelvSystem

TIP: Få ansøgt hurtigt, selvom deadline er senere... Jo, før man ser dig i ansøgningsprocessen, desto større er dine chancer for at blive kaldt til casting!


Filmen handler om Lara, en begavet kvinde i begyndelsen af 20'erne, der har overnaturlige evner. Hun undertrykker sine evner, mens hun konstant selv bliver undertrykt af den dominerende Johanna på den eliteuddannelse hun går på.

Men da Lara møder sin barndomsven Chris, som er kommet ud af fængslet efter at have siddet inde for vold, fascineres hun af den magt, der ligger i at slå igen mod andre mennesker, og pludselig kommer hendes voldsomme evner op til overfladen…

LARA (20-25 år):
Lara er filmens hovedperson. Lara er begavet og har en særlig overnaturlig evne, men hun holder sig meget tilbage og ved ikke hvordan hun skal sige fra overfor Johanna. Der er altid en verden af tanker og følelser inde i Lara som ikke kommer op til overfladen. Men eftersom filmen skrider frem, finder Lara en indre voldsomhed, der ændrer alt...

Filmen indeholder for denne karakter en række intime scener, som er nødvendige for at fortælle historien. Hvordan de skal skildres aftales med skuespillerne ud fra hvad de er trygge ved.

JOHANNA (20-25 år):
Johanna er filmens antagonist. Hun bærer sig selv som en statue, styrer sit universitetshold med jernnæve og er med sin privilligerede baggrund vant til at få alt hvad hun peger på. Hun er kølig og kontrolleret og forsøger at sætte Lara, som er dygtigere end hende, ud af spillet.

CHRIS (20-25 år):
Chris er Laras barndomsven som har siddet i fængsel i 3 år for vold. Han er netop kommet ud, da filmen begynder, og han har indset at han har gjort noget forkert og forsøger at fjerne sig fra den vej. Men Lara fascineres af den voldsomhed, der stadig sidder i hans krop og forsøger at skubbe ham tilbage i den retning. Filmen indeholder for denne karakter en række intime scener, som er nødvendige for at fortælle historien. Hvordan de skal skildres aftales med skuespillerne ud fra hvad de er trygge ved.

NB: vi er allerede i gang med at caste Chris, og da vi har flere gode bud, leder vi derfor i denne sammenhæng efter noget meget specifikt; det beskrives i manuskriptet at Chris er en person, der løfter vægte dagligt og vi leder derfor efter en skuespiller i god, fysisk form med tydeligt markerede muskler.

JULIE (20-25 år):
Julie er Laras bedste veninde. Hun er positiv og en smule flyvsk, men hun har en dyb empati for Lara og en stærk retfærdighedsfølelse og fungerer desuden med sin indfølte integritet som filmens moralske kompas.

Instruktøren på filmen har skrevet manuskriptet med sin makker Camilla. Han er for tiden ved at færdiggøre en Filmværkstedsstøttet film med et stort og dygtigt hold, hvoraf flere går igen på den nye film (bl.a. fotograf og klipper). Pga. erfaring med tidligere film som den nævnte er der derfor adgang til både netværk og tekniske og produktionsmæssige ressourcer (inklusive topprofessionelt kameraudstyr), som kommer til at løfte denne film op på et højt niveau.

For dette er en film med store ambitioner. Dels har vi en intens historie med en overraskende psykologisk relation i sin kerne. Og dels er der mange spændende produktionsmæssige elementer, da der indgår både special effects, visual effects, stunt, koreografi, mange locations og mange statister.

Projektet er ulønnet, da alle (inklusive instruktør) arbejder frivilligt pga. begrænset økonomi.

Vi regner med at indspilningerne går igang sommer/tidlig efterår.

Der vil være casting d.22/2 og for dem vi gerne vil se igen til call-back. Vil det finde sted den 1/3. Så man SKAL kunne disse to datoer.

Sådan ansøger du!

Ansøg opslaget fra din profil eller opret en ny.



Mvh Tommy Duus

Caster/ Branchevejleder


1148 Sidevisninger