Statist: Tilmeld dig vores AKUTLISTE (Statister) Region Sjælland


dask nyhed
Vi ønsker dig en Glædelig Jul
Deltager du i vores store Julekonkurrence?
dette opslag på Facebook

Tilmeld dig vores AKUTLISTE (Statister) Region Sjælland

Deadline inden d. 1. januar 2021

Tilmeld dig vores AKUTLISTE (Statister) Region Sjælland

Version 6.0 ;-)

Vi har igennem de sidste år udviklet på et helt specielt koncept, til gavn for de fleksible og sultne og for de statistkoordinatorer som står i akutte situationer... En liste du tilmeld kan afmelde dig og tilmelde dig i de perioder hvor du har tid, smart ;-)

Vi oplever i nogen grad, statistkoordinatorer som oplever akutte afbud eller udeblivelser af statister når der er optagelser. Årsagerne dertil er mange, som vi ikke vil gå nærmere ind i her, men faktum i den sidste ende er at produktionen er i problemer, grundet afbud og udeblivelser.

Når landet åbnes op igen, vil brugen af vores akutliste her EKSPLODERE fordi produktionerne vil stå i kø...

Vi har hos DASK-online udviklet et AKUT beredskab for nødlidende statistkoordinatorer, som vil kunne få adgang til vores AKUTLISTE helt gratis og hermed dig (Statist), hvis du tilmelder dig opslaget nederst EFTER at have læst konceptet som du skal tilslutte dig INDEN du tilmelder dig.

ALLE kan komme på vores akutliste, her laver vi ikke prioritering mellem profiltyper som vi gør ved alle andre opslag! Vi prioritere jo altid vores betalende brugere først, men ikke her ved Akutlisten. Her er alle i samme båd.


LÆS HER KONCEPTET
Du skal være indforstået med følgende inden du tilmelder dig.

Du skal KUN tilmelde dig, hvis du bor indenfor 2 timers kørsel fra din REGIONShovedstad (Hovedstaden i den region du bor)

Finder statistkoordinatoren dig egnet til opgaven vil du få et opkald eller en sms. Her kan du enten takke ja til opgaven eller nej. Modtager du SMS vil det være god stil at svare, ja eller nej.

Takker du ja til opgaven, vil du automatisk komme øverst på vores liste til næste gang. Takker du nej, kommer du nederst. Takker du nej, tre gange i træk fjernes du helt fra vores liste og kan ikke komme på listen igen, før næste år.

Du skal ikke tage det personligt at du fjernes, men takker du nej tre gange i træk vurdere vi, at du ikke er så fleksibel som du gerne vil være.

Bemærk: Statistopgaver er i udgangspunket IKKE lønnede, men tilbyder påskønnelser typisk i form af gavekort. Du kan derfor ikke forvente løn til opgaver herfra og skal selv afholde evt. udgifter. ELLERS skal du IKKE tilmelde dig her!

RÅD: Er der perioder hvor du ikke er fleksibel anmoder vi om, at du fjerner dig selv fra listen ved at klikke "afmeld". Du kan altid selv tilmelde dig igen, skulle du få tid og lyst igen.

TIP: Står du på filmoptagelse og mangler statistkoordinatoren statister, henvis til vores Akutregister, så hjælper vi med det samme ;-)Sådan ansøger du!

Ansøg opslaget fra din profil eller opret en ny.Mvh Tommy Duus

Caster/ Branchevejleder


1933 Sidevisninger