Viden om: Opret GRATIS hjemmeside og få synligheden helt GRATIS


dask nyhed
dette opslag på Facebook

Opret GRATIS hjemmeside og få synligheden helt GRATIS

Deadline inden d. 1. januar 2022

Opret GRATIS hjemmeside og få synligheden helt GRATIS

Som skuespiller skal du tænke synlighed ind i alt hvad du foretager dig, en hjemmeside kan være en del af den samlede løsning som du kan læse mere om her...

Opret eksempelvis en en gratis hjemmeside KLIK HER


Men hvorfor overhovedet en hjemmeside?
Synlighed for dig som skuespiller er altafgørende for dine jobmuligheder. Jo flere der ser dig, desto større er sandsynligheden også for om nogen ringer omkring et job eller en casting.

Du kan jo være verdens bedste skuespiller til rollen, men hvis man ikke kender til dig ringer man jo ikke...?

Af samme fundamentale grund er vores profil koncept også opbygget. Jo højere profilstatus du har desto mere synlighed. Det er noget helt grundlæggende...

Men du kan gøre det/ noget helt gratis og tilmed smart!


Hvorfor er det smart?
Din egen hjemmeside vil næppe blive fundet blandt de milliarder der findes via en googlesøgning, det vil koste dig kassen i søgemaskineoptimeringskroner også er det jo ikke længere gratis! Den store fordel ved at have profil hos os er jo netop at vi samler en masse skuespillere hvor filmproducerende kigger.

Nej, det smarte er at du kan sammenkoble dine platforme i en enhed og opnå en genial synergieffekt.

Du skal have trafik på din hjemmeside. Den kan du skabe ved at linke til den fra din DASK profil, ganske som du med fordel kan linke til din DASK profil fra din hjemmeside (Hvis du har en Agentprofil)

Men du kan også linke og henvise på kryds af sociale medier...

Faktum er: Jo flere der besøger dig flere steder, desto bedre bliver du husket. Men det kræver naturligvis et forarbejde som er din tid. Invester din tid på at få oprettet en simpel hjemmeside der er indbydende med tekst, billeder og video og link til den fra din profil og sociale medier.

Ganske som med din profil her på DASK-online, så hold den opdateret. Det er helt gratis. Du kan senere vælge at kaste penge efter den del, hvis du synes det giver mening... men start med en gratis ;-)


Opret eksempelvis en en gratis hjemmeside KLIK HER
Sådan ansøger du!

Ansøg opslaget fra din profil eller opret en ny.Mvh Tommy Duus

Caster/ Branchevejleder


920 Sidevisninger