Statist: Ny Sci-Fi serie til Netflix søger nu statister, KBH/ Lolland (Lønnet)(Lineup


dask nyhed
dette opslag på Facebook

Ny Sci-Fi serie til Netflix søger nu statister, KBH/ Lolland (Lønnet)(Lineup

Deadline inden d. 1. maj 2020

Ny danskproduceret Netflix serie - “Chosen” - søger nu statister!

“Chosen” er en ny danskproduceret sci-fi serie på 6 afsnit, som produceres af produktionsselskabet Tall and Small til Netflix. Serien forventes at få premiere i 2021.

Til serien søger vi både mænd, kvinder, børn, par og familier i alle aldre og størrelser til både små og store statistroller.

Vi aflønner alle statister i serien med B-honorarer. Der gives 500,- kr. for medvirken pr. dag. Derudover sørger vi for forplejning under optagelserne.

Bemærk: når der udbetales B-honorar, kan du trække eventuelle kørselsudgifter fra over skatten under befordring. Dette forhold skal du selv oplyse på din selvangivelse.

Vi filmer i forskellige intervaller fra start december frem til og med midt maj. Derfor er der mulighed for at blive kontaktet angående medvirken i serien, i hele denne periode.

Optagelserne kommer til at foregå i og omkring Storkøbenhavn på Sjælland samt på Lolland-Falster.

“Chosen” omhandler den 17-årige Emma, som altid har følt sig udenfor i den by hun er født og opvokset i: Middelbo.

Byen blev for 17 år siden ramt af en meteor, hvilket gjorde Middelbo til en international turistattraktion. Dette gjorde selvfølgelig byens borgere stolte af meteornedslaget - men ikke Emma. Og da hun finder ud af at historien om meteoren måske er en løgn, gør hun det til sit projekt at undersøge meteornedslaget.
Hvad hun troede var et fupnummer for at tiltrække turister til Middelbo, viser sig dog ikke at være sand. Sandheden er i virkeligheden langt værre...

OBS! Produktionen følger gældende retningslinjer angående COVID-19, og har en særlig medarbejder med sundhedsfaglig baggrund tilknyttet, der sørger for sikkerheden omkring dette. Derudover er det et krav at man bliver testet for COVID-19 i forbindelse med medvirken i serien. Dette kan enten gøres på egen hånd, eller på selve optagedagen, foretaget af vores sundhedsfaglige personale, med en test der kan give svar på 15 minutter. Gøres det på egen hånd, skal der fremvises testsvar fra laboratorie.

Så synes du, det er spændende at være foran kameraet? Og kunne du tænke dig at komme med bag kulissen, og være med, når “Chosen” ruller over skærmen?

Så skal du tilmelde dig dette opslag!

(OBS! Dette opslag kommer til at fungere som et arkiv/lineup, som statistkoordinatoren kan udvælge statister fra. Nærmere info gives ved personlig kontakt pr. telefon.)

Statistkoordinatoren på “Chosen” er Oscar Skarbye.Sådan ansøger du!

Ansøg opslaget fra din profil eller opret en ny.Mvh Tommy Duus

Caster/ Branchevejleder


7469 Sidevisninger