Casting: (Monolog 3) Corona-monolog skrevet af Berit Cedergreen Bech (Filmatisering)

dette opslag på Facebook

(Monolog 3) Corona-monolog skrevet af Berit Cedergreen Bech (Filmatisering)

Deadline inden d. 1. marts 2021

(Monolog 3) Corona-monolog skrevet af Berit Cedergreen Bech (Filmatisering)

I midten af februar 2021 udskrev DASK-online en monolog-konkurrence hvor skribenter kunne indsende en monolog med tydelig inspiration i Peter Schrøders ikoniske "Det er fandme uhyggeligt du" monologer.

Vi bringer her vores udvalgte 3 monologer i 3 forskellige opslag, som du nu skal filmatisere inden 1. marts (Alle profiltyper kan deltage)Din opgave:

- Læs, lær og indspil denne monolog efter bedste evne

- Du må godt lave mindre justeringer af teksten og formen, så du skal ikke nødvendigvis være helt tekstnær, men det skal være MEGET tydeligt at det er denne monolog du laver og at formen/ formatet er genkendeligt fra Peter Schrøders monolog (Se video ovenfor)

- Du kan indsende 2 versioner af hver monolog via vores CastSelvsystem når du er logget på din profil (I kategorien casting)

- Din filmatisering skal være indsendt via vores CastSelvsystem som anvist via opslaget fra din profil senest den 1. marts klokken 23.59


Voteringen
Forfatteren af monologen vælger i samråd med os "Vinderen" af monologen.
Vinderfilmen bliver vist her i opslaget på DASK-online

Held og lykke ;-)


(Monolog 3) Corona-monolog skrevet af Berit Cedergreen Bech:

Hvad fa’n kan jeg gøre ved det?

Jeg er ramt af corona – altså ik’ så’n direkte. Nej, nej jeg er rask og rørig – fysikken fejler ik’ noget. Men hvad fa’n skal jeg bruge det til? Jeg må jo ikke møde op nogen steder – fysisk, vel? Hvad fa’n kan jeg gøre ved det?!

De daglige fornødenheder henter jeg i Daglig Brugsen, bevæbnet med mundbind og håndsprit. Mad og drikke skal vi jo ha’, ik’ – og wc-papir. Jeg æder og drikker og skider som aldrig før - hvad med dig? Kan du holde tæt? Og hvad fa’n kan jeg gøre ved det!?

Jeg retter ind og holder afstand. Hvordan står det til med dit samfundssind – hva’? Og hvad fa’n kan jeg gøre ved det? Skal jeg lade min indre gejser koge over, punktere min coronaboble? Tror du ik’, jeg tør! – hva’ fa’n!! Hvem skulle genkende mig bag masken?

Som om jeg ikke allerede sidder på vand og brød – fra Daglig Brugsen. Så gør dog noget desperat! Det er bare ind i banken og frem med pistolen – attrap, forstås. Hands up! Og hit med pengene! Men hvor fa’n er de? – pengene? Flyver de rundt i luften som digitale torpedoer, du ik’ kan se? Duk dig, for helvede!

Der er nogen, der slår mønt på dig. I ledtog med Covid forbereder de en snarlig invasion – af din sjæl. Hvad fa’n kan jeg gøre ved det? Jeg sidder inde, ser ud og ser rødt. Hele verden er rød – fra Duborg til Dubai! Det daglige får jeg i Daglig Brugsen, og det eneste krydderi, jeg tillader mig, er en daglig portion salt i såret. Det svier! –

Den sad – hva’? Og hvad fa’n kan jeg gøre ved det!?Sådan ansøger du!

Ansøg opslaget fra din profil eller opret en ny.Mvh Tommy Duus

Caster/ Branchevejleder


952 Sidevisninger