Casting

TO KVINDER TIL NY DANSK TV2 SERIE SØGES – 35-45 ÅR – LØNNET (Sjælland)


dask nyhed

TO KVINDER TIL NY DANSK TV2 SERIE SØGES – 35-45 ÅR – LØNNET (Sjælland)

Deadline inden d. 20. marts 2021

TO KVINDER TIL NY DANSK TV2 SERIE SØGES – 35-45 ÅR – LØNNET (Sjælland)

Ny dansk tv-serie søger to kvinder til mini-roller, alder 35-45 år. Optagelser foregår i Hovedstadsområdet samt Nord- og Østsjælland. Optagelserne ligger i månederne april-juli.

Lønnen er sat efter skuespilleres overenskomst på laveste tarif.

De to kvinder er i sauna, med to af seriens mandlige hovedroller, hvor de drikker øl, og flirter. På et tidspunkt smider den ene skuespiller håndklædet, hvorefter de to kvinder følger trop.

Der vil derfor forekomme nøgenhed, hvilket man skal være komfortabel med. Vi forestiller os, at I er helt nøgne, når håndklædet ryger. Det skal tilføjes, at der i det færdige afsnit IKKE bliver vist nøgenhed fra navlen og ned.

Der er replikker i scenen, og der kan også forekomme improvisation - dog ikke ift berøring eller anden seksuel karakter.

Vi har stort fokus på, at alt kommer til, at foregå med stor respekt for de medvirkende og i trygge rammer.

Ved tilmelding modtager vi gerne et selftape, med en kort præsentation af dig selv - dette selftape skal IKKE indeholde nøgenhed, men blot være dig, der fortæller navn, alder, og eventuelt tidligere erfaring med film og skuespil.


Produktionen overholder alle gældende COVID-19 retningslinjer og alle statister forpligter sig til at følge anvisninger fra produktionen under optagelserne.

Man skal selv sørge for transport til location.



Sådan ansøger du!

Ansøg opslaget fra din profil eller opret en ny.



Mvh Tommy Duus

Caster/ Branchevejleder


1317 Sidevisninger