Statist: Akut-register for statister (Jyder/ Fynboer) KBH


dask nyhed
Vi ønsker dig en Glædelig Jul
Deltager du i vores store Julekonkurrence?
dette opslag på Facebook

Akut-register for statister (Jyder/ Fynboer) KBH

Deadline inden d. 1. januar 2022

Akut-register for statister (Jyder/ Fynboer) KBH

Dette er vores version 1,0 ;-)

Historien (læs)
Når man koordinere statister, skal man finde de "rigtige" til rollen, men også dem der er tættest på geografisk. Det vi kalder "Nærhedsprincippet". Af praktiske årsager.

Udfordringen har altid været, at langt de fleste produktioner er i KBH og at produktioner ikke kan kompensere statister fra Jylland og Fyn i forhold til transport og overnatning. (Når man modtager symbolsk honorar eller gavekort, kan man dog trække transportudgifter fra efter gældende regler for befordring!)

Udfordringen er også at for hver gang man booker 10 jyder eller fynboer til opgaver de selv søger i KBH, ender 9 af dem med afbud. Det gør at man meget ofte slet ikke booker de jyder eller fynboer der måtte tilmelde sig.


Konceptet!

Vi har brug for jyderne og fynboerne til produktionerne i KBH. Produktionerne flytter ikke fordi du bor i Nordjylland ;-) (Ja, nogle spørger faktisk om dette)

Derfor...

Bor du i Jylland eller på Fyn og vil du gerne have uopfordrede henvendelser om statistjob i København, vel vidende at produktionen ikke kan dække dine omkostninger som er forbundet hermed. - Så skal du tilmelde dig dette opslag, ellers IKKE

Du er på INGEN måde bundet til at takke ja til uopfordrede henvendelser, da alle opgaver og præmisser jo er forskellige, men jo også at du aldrig kan tilrettelægge et liv på baggrund af noget der måske kommer.

At tilmelde sig dette opslag er blot et tilsagn og samtykke omkring denne type af henvendelser.

Som ALLE andre opslag på DASK-online, kan man afmelde sig de opslag man ansøger igen på samme vis som når man tilmelder sig. Så er der perioder hvor du ikke ønsker eller har mulighed for optagelser i KBH, afmelder du dig blot... og tilmelder dig igen når dette er dig muligt igen.Sådan ansøger du!

Ansøg opslaget fra din profil eller opret en ny.Mvh Tommy Duus

Caster/ Branchevejleder


1192 Sidevisninger