Andet

Brejning Film Festival søger jurymedlemmer


dask nyhed

Brejning Film Festival søger jurymedlemmer

Deadline inden d. 20. juni 2022

Brejning Film Festival søger jurymedlemmer

Deadline 20. juni 2022

Brejning Film Festival, ved Vejle, er en international kortfilmsfestival som i år modtager kortfilm op til 30 minutter, og vi vil gerne invitere DASK-Onlines medlemmer til at være med.

Som en af de eneste filmfestivaler består festivalens jury af en branchejury og en publikumsjury, hvis samlede bedømmelse afgør hvem der løber med priserne. En film bør nemlig ikke kun bedømmes på håndværket, men også på underholdningsværdien, da det i sidste ende er publikum som skal køber biografbilletterne og DVDerne.

Branchejury: Har du mindst 2 IMDb krediteringer inden for dit/dine felter (For skuespillere: hoved- eller biroller) eller en dokumenteret uddannelse fra en SU-berettiget film-/skuespilleruddannelser eller af lignende standard fra udlandet, kan du ansøge om at blive en del af den internationale branchejury.

Tip: slå dig selv op på IMDb, hvis du ikke ved om du har krediteringer.

Publikumsjury: Har du ikke krediteringerne, kan du stadigvæk blive en del af vores publikumsjury og være med til at se en masse film og sætte dit præg på afgørelserne.

For begge juryer gælder det at vi tilpasser mængden af film du skal bedømme til dit aktivitetsniveau. Har du travlt i perioder og ikke har så meget tid til at screene, får du først flere nye film når du er i gang igen.

Filmene har engelske undertekster og du får login til vores FilmFreeway-portal, hvor screeningen og vurderingen finder sted.

Hvorfor bruge tid på at se andres film?
Ud over at blive inspireret af dygtige skuespillere og filmmagere, får du også indblik i hvem der kunne være interessante at arbejde sammen med i fremtiden både nationalt og internationalt. Få fingeren på pulsen hvis du er ambitiøs og øg dit potentielle netværk hjemme fra sofaen.

Brejning Film Festival finder sted i Brejning (7080) den 2.-9. oktober, med prisuddeling den 8. oktober på Comwell Kellers Park Hotel i Brejning.

Bedømmelsesperiode: fra 23. april til 1. oktober 2022. Du kan tilgå juryen senest 20. juni.



Sådan ansøger du!

Ansøg opslaget fra din profil eller opret en ny.



Mvh Tommy Duus

Caster/ Branchevejleder


1183 Sidevisninger