Audition: Tjen penge som Julemand - Tilmeld dig vores julemandsregister (Julen 2022)


dask nyhed
dette opslag på Facebook

Tjen penge som Julemand - Tilmeld dig vores julemandsregister (Julen 2022)

Deadline inden d. 24. december 2022

Tjen penge som Julemand - Tilmeld dig vores julemandsregister (Julen 2022)

Kunne du tænke dig at agere julemand i private sammenhænge i Julen 2022 og tjene en ekstra skilling? Efter et par år med Corona sætter vi atter fuld styrke på vores gratis tilbud til "Familien Danmark". Alle kan via vores platform få adgang til din profil og booke dig som Julemand, helt gratis.

Vi tilbyder nemlig private, at booke deres helt egen private julemand, til helt lokale og private julemandsarrangementer (Vi giver dem det gratis, men de betaler dig)

Ikke alle har en far eller bedstefar der har tid eller lyst eller mulighed for at iklæde sig og spille rollen som julemand... Det er her du kommer ind i billedet ;-)

Tilmelder du dig via opslaget her ved din profil, og i kommentarfeltet ved din tilmelding beskriver hvad du kan tilbyde og hvor i landet og i hvilken periode du er disponibel... Kan Hr. og Fru. Danmark frit booke dig telefonisk efter henvendelse til os ;-)


Private Lokale Arrangementer

Private kan frit booke dig (telefonisk) til dør til dør arrangementer, hvor du levere gaver til familien eller til hele gadens børn... efter aftale mellem dig som julemand og kunden (familien)

Vi formidler kontakten mellem dig som skuespiller/ julemand og de private familier, som ønsker dit besøg, ganske gratis.

Du forhandler selv lønnen med din kommende arbejdsgiver og alle andre praktiske forhold, eftersom arbejdet jo kan være af forskellig art og varighed og indbefatte forberedelse og kørsel.

Vi blander os ikke i din forhandling, men du SKAL lønnes med rede penge og have alle dine udgifter dækket.

Ønsker virksomheder en professionel Julemand eller er der tale om større arrangementer anbefaler vi at man kontakter Det Danske Julemands Laug

Tilmeld dig opslaget via din profilSådan ansøger du!

Ansøg opslaget fra din profil eller opret en ny.Mvh Tommy Duus

Caster/ Branchevejleder


1995 Sidevisninger