Viden om: Hvor lang tid går der før man får svar?


dask nyhed

Hvor lang tid går der før man får svar?

Deadline inden d. 1. januar 2022

Hvad er gennemsnits ventetiden på hvor langtid der går, før man får svar på om man er igennem eller ej??

Dette spørgsmål stillede Lea Petersen, men hun er bestemt ikke den eneste... (Har du spørgsmål? Stil dem HER)

Du har sikkert oplevet at søge noget, uden at nogen overhovedet tog sig tid til at svare om du var købt eller solgt. Det kan for de fleste virke som en uforskammethed og mangel på pli... for det må da være kotyme og god stil at svare tilbage. Det gør man da?

Men sagen er en anden og forståelsen herfor kan du kun få, hvis du sidder på den anden side. Derfor beder vi dig komme herom for en stund ;-)

Hvis vi eksempelvis søger 100 statister til en scene og får 200 henvendelser. Ville det jo være logik at finde de 100 og give de andre 100 et pænt afslag med det samme. Men sådan er virkeligheden på en filmproduktion ikke.

Der kommer altid tilpasningerne af scenerne, og justeringer i tidspunkt og nogle gange flyttes optagelserne. Vejret kan også spille ind. Nogengange skal vi bruge flere, andre gange færre. Disse justeringer skal foretages inden optagelserne. Det virker ofte meget uprof, at man møder på optagelser, venter timer for så at blive sendt hjem... eller at produktionen lige står og skal have 10 mere kaldt ind? Noget du måske har prøvet?

Hvis vi nu antog, at vi valgte at afmelde de 100, ved at fortælle at vi havde fundet dem vi skulle bruge, ville de, for de flestes vedkommende, lave andre planer. Det gør man jo, ik?

Skulle vi da være udsat for ændringer eller sygdom og udeblivelser blandt de først udvalgte, skulle vi ud og finde helt nye bud. Det er lidt akavet at henvende sig når man først har sagt... desværre.

Vi kan med rette først give endeligt afslag når scenen er i kassen... også er det jo lidt omsonst med afslag overhovedet. "Vi kunne ikke bruge dig til scenen i formiddag..."


Hvad så med dem i med sikkerhed ikke kan bruge! Kan I ikke give dem afslag?

Principilt set jo.

Men hvis det er tilfældet, er det ganske givet sagen, at de har søgt på opgaver hvor de slet ikke kommer i betragtning. Vi oplever ofte at kvinder søger på opgaver til mænd og omvendt og at ældre søger på opgaver hvor vi har brug for unge. Her tager vi os ikke tid til afslag.


Vi håber det gav afklaring, men hvis du har kommentarer skriv til os via mail eller via Facebook

Sådan ansøger du!

Ansøg opslaget fra din profil eller opret en ny.Mvh Tommy Duus

Caster/ Branchevejleder