Andet: For Filmnørder/ Kan du dine klassiske film?


dask nyhed

For Filmnørder/ Kan du dine klassiske film?

Deadline inden d. 1. januar 2022


For Filmnørder/ Kan du dine klassiske film?

Kan du dine klassiske film? Og er du ekspert i at spotte referencer til historiens største blokbustere? Så er der dukket en hjemmeside op lige for dig.

Popcorn Garage hedder siden, og her kan du for alvor finde din indre filmnørd frem.

Du bliver nemlig præsenteret for en garage, der er godt proppet. Men ikke med hvad som helst. Den er fyldt med ting, der har været med i 66 af filmhistoriens største og mest populære film.

Popcorn Garage1
Hvor mange referencer kan du finde? Foto: Popcorn Garage / http://www.popcorngarage.com/

Vi vil selvfølgelig ikke begynde at skrive hvilke. Det skal du selv gætte dig frem til.

Men lad os bare sige, at der formentlig er referencer til flere af dine favoritter gennem årene. Både hvis du er fra 70'erne, 80'erne, 90'erne og 00'erne.

Du kan finde Popcorn Garage her.

Når du kommer ind på siden, så har du garagen foran dig. Så skal du i et felt nederst skrive navnet på de film, du ser ting fra. Den engelske titel vel at mærke. Og så får du point og i flere tilfælde en lille video, hvis du gætter rigtigt.

Du kan dog ikke bare gætte løs. For du har kun tre liv i spillet, der hurtigt kan blive en stor tidsrøver og en tur ned ad filmnostalgiens fantastiske boulevard.

Heldigvis har du dog muligheden for at gemme dit spil, hvis chefen lige pludselig kommer, og vende tilbage til arbejdet. Du kan selvfølgelig også dele dit resultat på sociale medier og dermed udfordre dine venner eller kolleger, så I kan finde kontorets største filmnørd.

Sådan ansøger du!

Ansøg opslaget fra din profil eller opret en ny.Mvh Tommy Duus

Caster/ Branchevejleder