Skal du have en skuespilleragent?
Profilinfo Søg profiler Aktuelle Nyheder Kontakt os Login: Medlemmer / Producerende
 
 
 

Kim Gregor Nielsen vinder Kort&Godt 2018 for MyreExpressen

Deadline inden d. 1. januar 2019


Kim Gregor Nielsen vinder Kort&Godt 2018 for MyreExpressen

30 årige Kim Gregor Nielsen fra Kolding vinder den 7. udgave af Reklamefilmkonkurrencen Kort&Godt med en reklamefilm produceret til MyreExpressen. Ud over hæder og ære, vinder Kim 29.000 kr. i kontant pengepræmie.

Første april 2018 udskrev Dansk Skuespillerkatalog (DASK-online) for 7. gang Reklamefilmkonkurrencen Kort&Godt, hvor skuespillere og filmfolk havde til opgave at udvikle ideer og producere reklamefilm til en eller flere af konkurrencens 8 deltagende virksomheder fra Erhvervsnetværket “Seestnetværket”.

Inden deadline 3 måneder senere var der indsendt 117 reklamefilm fra hele landet. Herfra skulle hver virksomhed gennemse deres reklamefilm og finde hver deres vinder. Efter gennemsyn og votering af de 8 vinderfilm faldt valget på Kim Gregor Nielsens velproducerede og morsomme reklamefilm for MyreExpressen.

Vi ønsker Kim Gregor Nielsen og MyreExpressen tillykke med sejren men takker også de mange deltagere for reklamefilm og håber at de også er med os næste gang der afvikles Kort&Godt

Du kan se Vinderfilmen: KLIK HER


Mvh
Tommy Duus

DASK-Online/ Kort&Godt

Opret gratis profil med masser af muligheder.Login som MedlemGlemt dit password?
 
Opret gratis Profil


Dask Online   ·   Tlf: 26 99 33 13   ·   mail   ·   Facebook