Skal du have en skuespilleragent?
Profilinfo Søg profiler Aktuelle Nyheder Kontakt os Login: Medlemmer / Producerende
 
 
 

Kolding iværksættere vinder 7. udgave af reklamefilmkonkurrencen Kort&Godt for MyreExpressen

Deadline inden d. 1. januar 2020


Billedtekst: Fra venstre/ Kim Gregor Nielsen, Philipp Braun og Lars S. Nielsen fra MyreExpressen

Kolding iværksættere vinder 7. udgave af reklamefilmkonkurrencen Kort&Godt for MyreExpressen

Kim Gregor Nielsen og Philipp Braun fra Kolding vinder den 7. udgave af Reklamefilmkonkurrencen Kort&Godt med en reklamefilm produceret til skadedyrsbekæmperen MyreExpressen. Ud over hæder og ære, vinder Kim og Philipp 29.000 kr. i kontant pengepræmie.

Siden 2005 har Kort&Godt været en tilbagevendende Event for filmskabere og skuespillere i hele Norden arrangeret af Castingbureauet Dansk Skuespillerkatalog (DASK-online)

Siden 1. april 2018 har filmproducerende fra hele Norden produceret reklamefilm til 8 udvalgte virksomheder. Blandt 117 indsendte forslag vandt Kim og Philipp med en underfundig, velfortalt komisk film til MyreExpressen

Kim med en baggrund fra Film- og Medievidenskab ved SDU og Philipp er ingeniør med en PHD i vindenergi. Sammen har de netop startet virksomheden spotonstudios.dk i Kolding, hvor de vil producere spots og reklamefilm til virksomheder.

“At vi vinder Kort&Godt 2018 er bare så fantastisk. Det bekræfter os i, at vi skal være selvstændige med det her. Vi er et godt makkerpar og der er et behov for vores service med vores kombination af kompetencer. De 29.000 kr. er ikke bare startkapital til vores virksomhed, men et blåstempel af vores arbejde og kickstart til fremtiden”, fortæller Kim Gregor Nielsen med stor begejstring.

Kim og Philipp vil benytte filmen til at sparke døre ind og har allerede haft held med at få foden indenfor i nogle netværk.

“Vi behøver ikke kapital eller netværk fra “løverne”, vi vinder bare Kort&Godt”, grines der fra Kim og Philip.
Følger man de mange kommentarer til filmen på MyreExpressens facebookside er brugerne også ganske begejstrede, hvor filmen deles flittigt og allerede nu har haft mange tusinder visninger

“Vi kan ikke få armene ned over filmen og karakteren Hank Larsen, udtaler Lars S. Nielsen fra MyreExpressen og fortætter. “Da vi så den film så vi ikke bare en velfortalt komisk side af vores virksomhed, men også en sympati for vores fag og en fremtid med karakteren Hank Larsen”, smiler Lars S. Nielsen

Kort&Godt vil også være at finde for virksomheder og filmskabere i 2019 loves der fra konkurrenceudskriveren

“Med vores vinderfilm 2018, kan vi roligt kigge mod næste års konkurrence”, fortæller Tommy Duus, der for snart 8. gang udskriver en lignende konkurrence. “Vi har et spændende koncept som er yderst interessant for både virksomheder og filmproducerende. I et marked hvor video og film bliver mere og mere vigtig i vores kommunikation med hinanden, ser vi frem til Kort&Godt 2019 og går på jagt efter de næste virksomheder og kommende vindere”.

Ønsker du at se vinderfilmen er alt du skal gøre at besøge MyreExpressens facebookside her: https://www.facebook.com/Myreexpressen/Ønskes der yderligere kommentarer kan vi kontaktes

Kim Gregor Nielsen/ 31141074
Lars S. Nielsen/ 26 15 98 79

Tommy Duus/ 2699 3313

Opret gratis profil med masser af muligheder.Login som MedlemGlemt dit password?
 
Opret gratis Profil


Dask Online   ·   Tlf: 26 99 33 13   ·   mail   ·   Facebook