Skal du have en skuespilleragent?
Profilinfo Søg profiler Aktuelle Nyheder Kontakt os Login: Medlemmer / Producerende
 
 
 

Plus+ Profil - Synlig kontaktbar profil for hele verden

Deadline inden d. 1. januar 2020


Plus+ Profil - Synlig kontaktbar profil for hele verden

Som Plus+ profil har du nogle helt enestående muligheder som du ikke finder nogen andre steder.

Vælger du at opgradere din profil til at være Plus+, kan alle filmproducerende være opsøgende på dig direkte telefonisk (IKKE mail). Det vil med andre ord sige, at din profil bliver blotlagt for hele verden og at alle kan kontakte dig i forhold til skuespillerjobs. Alle kan se dine billeder, dit CV samt dit telefonnr.

Vi har haft dette koncept i alle de år vi har været online, (siden 2001) og er en meget populær platform at anvende for filmproducerende.

Du skal hermed også vide, at det anvendes af filmproducerende på alle niveauer. Lige fra førstegangsfilmskaberen og den erfarne reklame- og spillefilmsproducent.

Opgaverne kan være lønnede som ulønnede.

Det er vigtigt at opgaver der formidles denne vej skal være skuespillerrelaterede, ikke statistopgaver. Ønsker du udelukkende statistopgaver skal du IKKE have en Plus+ profil. Med en Plus+ kan du selv stadig være opsøgende på statistopgaver, hvis dette er din interesse.

Når alle nu kan ringe til dig, skal du også være særlig opmærksom på hvem der ringer. Ringes der fra "Skjult nr", kan du vide dig sikker på at det ikke er en filmproducerende.

Læs her vores guide til, når nogen tager kontakt: KLIK HER


Mvh
Tommy Duus

Indehaver af DASK-online

Opret gratis profil med masser af muligheder.Login som MedlemGlemt dit password?
 
Opret gratis Profil


Dask Online   ·   Tlf: 26 99 33 13   ·   mail   ·   Facebook