Skal du have en skuespilleragent?
Profilinfo Søg profiler Aktuelle Nyheder Kontakt os Login: Medlemmer / Producerende
 
 
 

Lønnet jobgaranti (Enestående for vores Plus+ profiler)

Deadline inden d. 1. januar 2020


Lønnet jobgaranti (Enestående for vores Plus+ profiler)

Lad det være sagt med det samme, der findes ikke nogle garantier i vores verden. Ingen kender til de jobmuligheder der ligger ude i fremtiden og ingen ved om der er brug for din type eller dine kompetencer... men...

Vi kender vores Plus+ koncept, så godt til at vide at langt, langt de fleste vil blive tilbud et job i løbet af et kalenderår. Vi går faktisk nu så langt at sige at du skal være blevet tilbudt et lønnet skuespillerjob inden for 365 dage!

Når der gives garantier, er der også noget der skal være opfyldt i den anden ende før vi kan stille en sådan garanti. Men vi skal også kunne stille en modgaranti, sæt nu tilfældet er at vi ikke opfylde vores del af aftalen.

Derfor:

Du skal have udfyldt din profil med tekst og billeder efter vores anvisninger. Anvisninger du kan følge gratis. Er din profil ikke opdateret som anvist i perioden, kan vi heller ikke give dig vores garanti om min. et lønned job i perioden.

Bliver du tilbudt en eller flere lønnede opgaver (Skuespil) som du takker nej til af forskellige årsager, bortfalder din garanti også.

Da din profil er offentlig tilgængeligt ved vi ikke altid hvem der henvender sig med hvilke opgaver, om de er lønnede eller ej. Du er også fristillet til at søge og tage imod jobs andre steder fra. Et lønnet skuespillerjob, er derfor at betragte som et lønnet skuespillerjob uanset hvorfra det måtte komme. (Alternativt, skal vi være den eneste platform der repræsentere dig)

Hvis din Plus+ periode udløber og du ikke har fået noget lønnet skuespillerjob, træder vores modgaranti i kraft. I såfald vi ikke har kunne efterleve vores del af aftalen vil du bliver kompenseret med en ny fuld periode som Plus+ profil uden beregning. Du skal selv gøre os opmærksom på dette forhold, da vi ikke kan se ud fra dit CV, hvilke opgaver der har været lønnet eller ulønnet

VIGTIG BEMÆRKNING: Det skal understreges at du til hver en tid opfordres til selv at være opsøgende på jobs, lønnede som ulønnede. Ulønnede kortfilm er din katalysator til fremtidige lønnede opgaver, dette kan ikke understreges nok.


Mvh
Tommy Duus

Indehaver af DASK-online
Opret gratis profil med masser af muligheder.Login som MedlemGlemt dit password?
 
Opret gratis Profil


Dask Online   ·   Tlf: 26 99 33 13   ·   mail   ·   Facebook