Skal du have en skuespilleragent?
Profilinfo Søg profiler Aktuelle Nyheder Kontakt os Login: Medlemmer / Producerende
 
 
 

(Udvidet profil) Synlig kontaktbar profil for alle filmproducerende i vores kundedatabase

Deadline inden d. 1. januar 2020


(Udvidet profil) Synlig kontaktbar profil for alle filmproducerende i vores kundedatabase

Med en udvidet profil (Årsperiode/ Livslang eller ungdomsprofil) giver vi alle vores filmproducerende direkte adgang til din profil.

I skrivende stund har vi ca. 500 filmproducerende som har denne adgang. Denne adgang er erhvervet via personlig dialog med os, så vi ved hvem vi giver adgang.

De filmproducerende kan tage direkte telefonisk henvendelse til dig i forbindelse med skuespillerrelaterede opgaver (Ikke statistjobs)(Ikke via mail)

Overordnet set laver vi ikke opslag på skuespillerrelaterede opgaver, men opfordre vores producerende til at tage direkte adgang, da det er sådan man finder skuespillere

Vi har samarbejdsarbejdsaftaler med stort set alle medieuddannelser i Danmark, en lang række mindre og større produktionsselskaber samt castere som anvender vores database som supplement til deres egen.

Vi rammer alle spektre og præsentere dig for folk der producere kortfilm, reklamefilm, Tv-serie, spillefilm og al anden fiktion. (Ikke reality eller TV-programmer) Nybegyndere som top professionelle.

Med en udvidet profil vil/ kan du blive inviteret til de lukkede castings. Altså de castings som du aldrig ser opslag på!

Mvh
Tommy Duus

Caster/ DASK-online

Opret gratis profil med masser af muligheder.Login som MedlemGlemt dit password?
 
Opret gratis Profil


Dask Online   ·   Tlf: 26 99 33 13   ·   mail   ·   Facebook