Skal du have en skuespilleragent?
Profilinfo Søg profiler Aktuelle Nyheder Kontakt os Login: Medlemmer / Producerende
 
 
 

Online Filmskuespillerskole 2019 Forår/ Tilmelding startet

Deadline inden d. 7. januar 2019


Online Filmskuespillerskole 2019 Forår/ Tilmelding startet

Læs her historien om Emma: KLIK HER

Historien
DASK tog i sommeren 2009 et enestående initiativ til en online filmskuespillerskole, med formålet at dygtiggøre vores medlemmer i film,- casting,- og kommunikationssammenhænge. Siden udviklede vi CastSelv, og dette koncept går hånd i hånd med vores kursusform her

Konceptet er i den grad holdbart og har stort potentiale. Vi er nu i gang med vores 21. forløb og perspektiverne er vidtrækkende.

Med vores Online Filmskuespillerskole kan vi også få de internationale forbindelser vi leder efter. Spillefilmen "Il premio", "Denmark" og "Straigt Forward" er bare de seneste eksempler

Med 13 år med filmskuespillerskoler for unge, kurser i FilmActing, Undervisning på Højskoler, medieskoler, vores egen skuespilleruddannelse DNA og naturligvis 20 års erfaring med casting giver vi online undervisning i FilmActing/ CastSelv


Om Kurset
Vi stiller 6 arbejdsopgaver fordelt over 12 uger (Hver 14 dag), som du selv har ansvaret for at gennemfører. Du bestemmer selv hvor meget tid du ligger i den enkelte opgave, men overholdes vores deadlines ikke ekskluderes du af holdet.

Efter hver opgave gives der faglig skriftlig feedback på din opgave. Ikke i forhold til hvordan du er kommet frem til resultatet, men udelukkende på det vi ser. Vi giver feedback på resultatet, ikke processen. Vi giver en grundig og fyldestgørende feedback og forklare hvad det er du gør, og hvad du kan forbedre og hvordan.

Efter 12 uger, er du i stand til at evaluere dig selv fremadrettet, og kan gennemfører en hvilken som helst CastSelv udfordring og er meget mere bekvem ved at se dig selv performe foran et kamera.

Med vores Online Filmskuespillerskole præsentere vi dig for verden foran kameraet på dine præmisser, giver dig værktøj til når du er på optagelse eller til casting, men giver dig samtidig også mulighed for at præsentere dig fagligt overfor vores mange kunder via vores CastSelv system. Vi lærer dig og dit faglige niveau at kende, så vi kan anbefale dig videre i de rette sammenhænge.

Krav til deltagelse:
 • Du skal være medlem af DASK
 • Du skal have adgang til et videokamera/ Webcam/ Mobiltelefon
 • Du skal være fyldt 14 år
 • Du skal overholde vores deadlines
 • Du skal have selvdisciplin
 • Du skal være åben og modtagelig for feedback
 • Du kan bo over hele verden, også i Norge ;-)

Du deler kun dine opgaver med os, da castingvideoer er fortrolige.

Om Kurset
 • Max. 6 kursister
 • Kursusstart: Mandag den 7. januar 2019
 • Kursus slut: onsdag den 20. marts 2019
 • Du arbejder hjemmefra/ Alene

Pris
Du betaler efter hvilken medlemskabstype du har!

Gratis profil: 2000 kr.
Udvidet: 1800 kr.
Plus+ profil: 1600 kr.


Tilmeld dig direkte via din profil under "Kurser"Mvh
Tommy Duus

Caster og branchevejleder

Opret gratis profil med masser af muligheder.Login som MedlemGlemt dit password?
 
Opret gratis Profil


Dask Online   ·   Tlf: 26 99 33 13   ·   mail   ·   Facebook