Skal du have en skuespilleragent?
Profilinfo Søg profiler Aktuelle Nyheder Kontakt os Login: Medlemmer / Producerende
 
 
 

Sådan fødes stjernerne - Asta er en historie fra virkeligheden

Deadline inden d. 1. januar 2020


Sådan fødes stjernerne - Asta er en historie fra virkeligheden

Findes der en opskrift på hvordan man bliver skuespiller. Ja det gør der faktisk. Den kan du læse om her, for Asta har alle ingredienserne. Nu er dejen lavet. Alt den mangler er at hæve færdig, køle, formes og blive bagt og serveret… Før kagen er bagt, er der mange delprocesser men har du ingredienserne til den hemmelige opskrift kan du komme langt hvis du ikke laver fodfejl undervejs.

Vi har mange børneskuespillere på DASK-online, og i særdeleshed piger. De jobs der er, er der kæmpe konkurrence om, men med tiden er det de samme skud man ser igen og igen. Asta er en af dem, og det er næppe sidste gang!

For erfaring blandt børnespillere betyder meget, og hvis man kigger på Astas CV begynder det virkeligt at ligne noget. Når man caster børn til større roller som til spillefilm, Tv-serier og Julekalender har erfaringsniv. meget at sige. Med tiden lander man større og større roller og bliver man stædig ved kommer de helt store roller. Det er ikke bare noget vi siger, det er noget vi ved… for det sker igen og igen.

Er man dygtig, som Asta er, anbefales man også videre fra produktion til produktion og så kan CVet få fart. Netværket er raketten i skuespillerkarrieresammenhæng (langt ord)

Asta har naturligvis en ungdomsprofil på DASK-online som sikre at vi kan beholde hende helt indtil det år hun fylder 18. Krydret med en Plus+ profil som giver hende ekstra synlighed og andre fordele fordi alle kan se og kontakte Astas forældre (naturligvis)

Asta har medvirket i flere kortfilm i hendes kort skuespillerliv. Specielt flot hæder har Asta fået for hendes rolle i Super8 kortfilmen “Love Child”, som sendes rundt på filmfestivaller. HUSK: Filmfestivaller er skuespillernes skueplads, for hvem ser i grunden kortfilm? De, der kommer til at lave spillefilm. Den inddirekte casting foregår bag det lukkede tæppe, den høre du aldrig om for der hviskes ikke højt i krogene når stjernerne skal fordeles.

Asta startede med at medvirke i DRs historiske fortælling om “Historien om Danmark”, her godt 18 måneder senere medvirker hun, pudsigt nok måske, igen i en historisk DR fortælling i Tv-serien om Frederik IV. Nu du kigger på Astas billede ovenfor, hvilke dronning tænker du da hun spiller?

Se Astas Plus+ profil her og se hvordan hendes CV tager form og hvilke dronning hun portrættere : https://dask-online.dk/web/offentligt_katalog_profil.asp?id=45843

Vi ser frem til at følge Astas videre færd her på DASK-online og håber også at du følger med

Mvh
Tommy Duus

Caster/ Branchevejleder

Opret gratis profil med masser af muligheder.Login som MedlemGlemt dit password?
 
Opret gratis Profil


Dask Online   ·   Tlf: 26 99 33 13   ·   mail   ·   Facebook