Skal du have en skuespilleragent?
Profilinfo Søg profiler Aktuelle Nyheder Kontakt os Login: Medlemmer / Producerende
 
 
 

Hvordan får du fingrene i de usynlige jobs?

Deadline inden d. 1. januar 2019


Hvordan får du fingrene i de usynlige jobs?

Psss... har du set vores skuespilleruddannelse, DNA? KLIK HER

I vores verden her på DASK-online findes der "synlige" og "usynlige" jobs. Det vil med andre ord sige, at nogle jobs slås op mens andre ikke gør.

Generelt, slås alle statistopgaver og teaterauditions op her på vores side, men langt de fleste castings er faktisk "lukkede", og dermed usynlige.

De eneste castings (altså skuespillerrelaterede filmopgaver) vi slår op her, er dem vi laver CastSelv på, samt nogle enkelte kortfilm, eller større åbne castings, hvor der søges børneskuespillere.

Større reklamefilm, spillefilm og Tv-serier skal du inviteres til. Dertil har vi vores profildatabase, hvorfra vi ringer og invitere folk til casting.

Vores problem er, at de er usynlige, og at du som besøger vores side, jo godt kan være af den opfattelse, at de eneste jobs der er, er statistjobs, teaterjobs og ulønnede kortfilm. Men de andre er der også, men du høre bare ikke om dem.

Vores synlige opslag, skulle gerne gøre dig aktiv. Her har du muligheden for selv at vælge ud hvad du gider og har tid og økonomi til, og hvad du prioritere fra.

RÅD: Hvis du da gerne vil have chancen og skal inviteres til de usynlige jobs, skal du opdatere din profil med billede og tekst og gerne video... men du skal også søge nogle af de kortfilm vi slår op her på siden, eller takke ja til dem der ringer. Du må aldrig tro, at du lander en rolle i en større produktion uden nogen erfaring, her er kortfilmene den bedste legeplads!

... Også er der jobs igennem netværk, men det er en helt anden ting, men langt mere givende end at vente og håbe på at telefonen ringer!

Mvh
Tommy Duus

Branchevejleder


Opret gratis profil med masser af muligheder.Login som MedlemGlemt dit password?
 
Opret gratis Profil


Dask Online   ·   Tlf: 26 99 33 13   ·   mail   ·   Facebook