Skal du have en skuespilleragent?
Profilinfo Søg profiler Aktuelle Nyheder Kontakt os Login: Medlemmer / Producerende
 
 
 

1864 - en oplevelse for livet

Deadline inden d. 1. januar 2019


1864 - en oplevelse for livet

Har du en oplevelse du gerne vil dele med os?

Efter at have set et opslag på DASK, om en casting for statister, til DR’s og Ole Bornedals store TV serie ”1864”, drog Marlena og jeg af sted til Fyn sidste sommer(vi bor i Nordjylland). Marlena var heldig og blev lovet en statistrolle.

Serien er nu blevet vist på DR1 otte søndage i træk. Det har været en fantastisk oplevelse, både at deltage i optagelserne og efterfølgende at se serien på TV.

Marlena var endda så heldig, at hun kom med på to optagedage. Den ene dag var på Hagenskov Gods på Sydfyn, hvor hun spillede en lille bondepige, som deltog i høstfesten(afsnit 2). Den anden var i Fåborg, hvor folk fra byen vinker med flag til soldaterne der drager i krig(afsnit 4).

At få lov til at være en del af så kæmpestort et projekt, var som at få lov til at være en del af Danmarkshistorien. At komme tæt på instruktøren, mange af de store skuespillere og alle de andre, som havde større eller mindre opgaver i forbindelse med optagelserne, føltes som at træde ind i en helt særlig familie, hvor alle har en vigtig plads.

Marlena havde to fantastiske dage, hvor hun blandt andet oplevede, at skulle gå med bare tæer i mudder for at blive naturligt snavset, at blive klædt ud og sminket, at få flere opgaver under optagelserne, at snakke med flere af skuespillerne og at fjolle med Jakob Oftebro(Laust).

Vi glædede os i over et år til at se serien og lille piges drøm gik i opfyldelse, da hun så sig selv i fjernsynet.

Vi har fulgt med søndag efter søndag og kan nu med stolthed tænke tilbage på, at vi har været en lille brik i det store puslespil af filmatiseringen af et stykke af Danmarkshistorien.

En fantastisk oplevelse som vi fik lov at få, takket være DASK.

Marlena og Vibeke

Opret gratis profil med masser af muligheder.Login som MedlemGlemt dit password?
 
Opret gratis Profil


Dask Online   ·   Tlf: 26 99 33 13   ·   mail   ·   Facebook