Skal du have en skuespilleragent?
Profilinfo Søg profiler Aktuelle Nyheder Kontakt os Login: Medlemmer / Producerende
 
 
 

Historier fra virkeligheden/ Rolle i 9. april

Deadline inden d. 1. januar 2019


Historier fra virkeligheden/ Rolle i 9. april

Vi bringer historier fra virkeligheden. Skrevet af Emilia selv ,-)

9. APRIL

Da jeg tog til casting på 9. April i februar sidste år, var det helt uden forventninger. Jeg havde set et opslag på DASK, og syntes det lød spænende - og ligeledes som en god måde at få lidt erfaring med casting.

Jeg husker ikke særlig meget fra selve castingen - det skyldes nok en blanding af nervøsitet og adrenalin, men jeg kan huske, at jeg tog derfra med en følelse af, at det var en rigtig god oplevelse, hvilket helt klart var fordi Roni og Tanja var så søde.

En måned senere fik jeg af vide at jeg havde fået rollen. Det var utrolig stort.

Derefter gik det hele ret hurtigt. Jeg blev fløjet til Budapest, hvor jeg skulle indspille mine scener - og det kan godt gå ret vildt for sig engang imellem! Det var faktisk så vildt, at jeg den ene dag knækkede to tænder midt under en optagelse! Alt arbejdet med filmen var en kæmpe stor oplevelse, og virkelig skønt at spille overfor så mange dygtige og søde mennesker. Alle på settet var enormt søde og tog rigtig godt i mod mig, lige fra starten!

At være del af så stor en film og være omgivet at så talentfulde personligheder er noget helt specielt. Der er så mange mennesker der stadig er rørte over det der skete d. 9. April 1940, og at kunne bidrage til en så smuk og betydningsfuld film, er noget helt specielt. Jeg er så utrolig taknemmelig for at have fået chancen for at være med i 9. April, og det har helt klart givet mig blod på tanden (bogstaveligtalt) for at lave mere. Af hjertet tak til hele holdet bag 9. April.

http://www.jv.dk/artikel/1963529:SOenderborg--Emilia-debuterer-paa-det-store-laerred

Opret gratis profil med masser af muligheder.Login som MedlemGlemt dit password?
 
Opret gratis Profil


Dask Online   ·   Tlf: 26 99 33 13   ·   mail   ·   Facebook