Skal du have en skuespilleragent?
Profilinfo Søg profiler Aktuelle Nyheder Kontakt os Login: Medlemmer / Producerende
 
 
 

Sådan får du filmjobs via DASK-online

Deadline inden d. 1. januar 2019


Sådan får du filmjobs via DASK-online

Det er i bund og grund ret simpelt, eller hvad?


1. Læs hele denne vejledning

2. Følg anvisningerne i denne vejledning

3. Opdater din profil med tekst og billeder
Den største årsag til at du IKKE modtager direkte henvendelser eller svar på dine ansøgninger er, at din profil ikke er udfyldt, er mangelfuld eller direkte er udfyldt forkert.

Vi har lavet en fyldestgørende billedvejledning ved din profil, som du bedes læse og følge. Det er altafgørende for om vi henvender os til dig.
Billederne kan du selv tage med din mobil... ingen prof fotograf er en forudsætning!!!

4. "Ambitionsfeltet", er det vigtigste felt at udfylde. Her kan du nemlig skrive noget om hvor fleksibel du er i forhold til jobs... men også hvilke jobs du ønsker, hvis du har disse præferencer...

5. "Søg på opslag"
Alt du skal gøre i de fleste tilfælde er, at tilmelde din profil med et klik. Det er nemt, men husk kun at søge opslag, hvor du rent faktisk bliver taget seriøs. Alt for mange tilmelder sig opgaver, hvor de ikke er kvalificeret... Hvis vi søger drenge, skal piger ikke tilmelde sig? Hvis vi søger folk i 50erne skal folk i 20erne ikke tilmelde sig. Hvis vi søger folk med skuespillererfaring skal du have det... osv.

6. Netværk
Når du har været på opgave har du dannet kimen til dit næste job. Det er sådan denne verden fungere. Har du været stabil og gjort et godt stykke arbejde kan du være sikker på, at du bliver ringet op igen næste gang vi har brug for dig... også af andre der har været på produktionen. Kan du se det? ;-)

7. Hvor mange rigtige fik du?
Der er vel intet nyt for dig i det vi skriver her? Det vi skriver her er faktisk banal viden ved nærmere eftertanke. Spørgsmålet er så bare... Hvad er det der gør, at du så ikke følger alle råd?

Har du spørgsmål skriv i vores Facebookforum: Klik her

Mvh
Tommy Duus

DASK - Vi spiller en rolle... eller hva?
Opret gratis profil med masser af muligheder.Login som MedlemGlemt dit password?
 
Opret gratis Profil


Dask Online   ·   Tlf: 26 99 33 13   ·   mail   ·   Facebook