Skal du have en skuespilleragent?
Profilinfo Søg profiler Aktuelle Nyheder Kontakt os Login: Medlemmer / Producerende
 
 
 

Kortfilm: Grundstenen til din filmskuespillerkarriere findes her

Deadline inden d. 1. januar 2019


Kortfilm: Grundstenen til din filmskuespillerkarriere findes her

På DASK-online jagter vi alle de små roller og har gjort det i de 17 år vi har været. Det er de små roller som med tiden vokser sig store. Det skal man forstå, ellers kan man ligeså godt lave noget andet.

Du lander først de store roller, når du har lavet masser af de små. Der produceres i hundredvis af kortfilm i Danmark på alle niveauer hvert år og det er dem du skal prioritere... også når du har fået en af de større!!

Du skal gøre alt, hvad der er i din magt. Komme til castingen, møde velforberedt til optagelserne og lærer de mennesker der er omkring dig at kende. Mange af dem laver en film med nogle andre 14 dage efter... Gør du det godt, skal du ikke engang til casting næste gang...

Kimen til dit netværk er sat...


Alt for mange freelanceskuespillere takker nej til kortfilmene. Fordi de ikke er lønnede. De har arbejdet nok gratis timer lyder argumentet. Men faktum er, at det er de gratis timer der i den sidste ende giver dig det lønnede arbejde.

HUSK - De der laver store film i morgen, lavede små film igår...

Be there!!

SØG, SØG, SØG
Hvis du kigger i vores oversigt over castings her på siden, skal du søge dem ALLE. Bor du på Sjælland skal du også søge dem i Jylland og omvendt... og får du henvendelse, skal du tage afsted... Og ja, det koster penge at tage turen og du går måske glip af en fest... men det gør det også hvis du spiller håndbold og gerne vil på førsteholdet...

CastSelv er en genial måde at vise dig frem på... inden der skabes kontakt. Du kan søge alle vores castings via CastSelv... men du skal gøre det og ikke bare tænke... det må jeg prøve at få tid til.

Du skal investere din tid...

HUSK: Du kan også linke til en videopræsentation direkte ved din profil!

I de kommende måneder produceres der massevis af kortfilm. Skal du spille en rolle i dem, skal du i gang med at søge.

Log på din profil og søg... NU

Mvh
Tommy Duus

Caster og Branchevejleder


Opret gratis profil med masser af muligheder.Login som MedlemGlemt dit password?
 
Opret gratis Profil


Dask Online   ·   Tlf: 26 99 33 13   ·   mail   ·   Facebook