Skal du have en skuespilleragent?
Profilinfo Søg profiler Aktuelle Nyheder Kontakt os Login: Medlemmer / Producerende
 
 
 

Profilinfo: Om Gratis profiler på DASK-online

Deadline inden d. 1. januar 2019


Profilinfo: Om Gratis profiler på DASK-online

Nedenfor er den tekst du bliver mødt af på vores profilinfo side. Nederst i opslaget her vil du kunne læse mere uddybende om de forskellige punkter...(1) Gratis profil (Ingen udløb)

Med en gratis profil får du...

Pakke 1 indeholder:

• Synlig kontaktbar profil i vores arkiv når vi caster/ koordinere (IKKE Forsiden)
Adgang til ALLE opslåede statistopslag (2. prioritet)
Adgang til ALLE opslåede skuespilleropslag (2. prioritet)(IKKE CastSelv)
Adgang til ALLE opslåede lønnede opslag (2. prioritet)(IKKE CastSelv)
• Tilmelding til Akutregister for statister
• Tilmelding til Teaterregister henvendt til teaterscener
• Gratis hjemmeside Læs mere her
• Profil slettes automatisk, hvis du ikke har været logget ind i et år
• Du kan slette din profil ved henvendelse over mailen eller via SMS

Bemærk: Vi henvender os kun telefonisk (Via opkald eller via SMS)
Nyhedsmail kan afmeldes via nyhedsbrevet.

Bemærk: Din profil slettes UDEN varsel hvis den ikke opdateret med tekst, billeder og gyldig kontaktinformation. Du kan få din profil slettet ved at henvende dig via mail eller SMS
Forklaring:


Gratis profil (Ingen udløb)

Gratis profiler (Statistprofil) kan oprettes direkte fra vores forside eller via link fra bunden af vores opslag. Og det er gratis... Med gratis betyder det, at det IKKE koster penge ;-). men du modtager naturligvis da ikke hele vores konceptpakke...

Gratis profiler udløber ikke mm. du selv opsiger den ved at henvende dig via sms eller via mail.

Er din profil ikke opdateret med tekst, billeder og gyldig kontaktinfo, eller skriver du ting som ikke er passende på en sådan profil tager vi os den frihed at slette din profil helt uden varsel.

Du kan kun oprette en profil pr. e-mail. På denne vis sikrer vi i højere grad ikke at have dobbeltprofiler på vores side.Synlig kontaktbar profil i vores online arkiv når vi caster (IKKE Forsiden)

Med en Gratis profil er det KUN DASK-online der har adgang til dine profilinfo, mm. du er opsøgende på opslag. Først her giver du selv andre adgang til din profil.

Det er derfor altafgørende er at du selv er aktiv og opsøgende via din profil, ellers får du ingen jobs. Absolut intet sker uden din egen indsats.

Når vi caster eller statistkoordinerer benytter vi os i stor grad af vores gratisprofiler, som derfor virker som vores eget arkiv. Er din profil opdateret på behørig vis skal vi nok kontakte dig, når opgaven kommer... Hvis du er den rigtige.


Adgang til ALLE opslåede statistopslag (2. prioritet)

Med din gratis profil kan og skal du selv være opsøgende på opgaver via vores opslag. Du kan selv være opsøgende på de mange statistopgaver som vi i løbet af året poster på hjemmesiden. Disse opslag kan være vores egne, eller fordi vi assistere andre statistkoordinatorer i deres arbejde... eller at det blot er noget vi formidler videre. I grundreglen er alle statistopgaver tilgængelige for dig at søge med en gratis profil. Vores betalende profiler prioriteres dog altid først hvis disse søger.

Men vi søger mange statister. Selvom vi prioritere vores betalende profiler først i denne sammenhæng, vil der absolut være gode chancer for jobs her... også med en gratis profil


Adgang til ALLE opslåede skuespilleropslag (2. prioritet)(IKKE CastSelv)

Som noget nyt fra årsskiftet kan du også søge alle skuespillerrelaterede opgaver.

Skuespilleropgaver til teateret er du ligestillet med alle andre medlemmer, her prioritere vi ikke efter medlemsstatus.

Skuespilleropgaver til filmproduktioner har vi en klar prioriteringspolitik. Du vil med en gratisprofil have mulighed for at søge opgaverne, men du vil kun få henvendelse, hvis vi ikke finder de rette emner blandt vores udvidede profiler. Filmskuespillerroller har den største værdi, også selvom de ikke nødvendigvis lønnes.

Du skal dog bemærke at du ikke kan ansøge via vores CastSelvsystem (Læs om dette ved info om udvidede profiler)


Adgang til ALLE opslåede lønnede opslag (2. prioritet)(IKKE CastSelv)

Mange af vores opslag er ikke lønnede. Statistopslag er i grundreglen helt ulønnede, og i samme grad også når det gælder kortfilm.

Langt de fleste skuespilleropgaver og lønnede opgaver laves der aldrig opslag på, men denne kontakt skabes direkte via profilerne. Den største værdi ved en udvidet profil er at du kan inviteres til denne jobtype via lukkede castings. Altså de castings der ikke slås op.

De lønnede opgaver der slås op, er ofte opgaver med meget kort deadline, eller hvor der søges folk/ skuespillere med specielle færdigheder eller udseende. Ofte færdigheder som ikke er skuespillerrelaterede... Kan skøjte, ride... store muskler mv.

Denne typer opgaver kan du også ansøge, hvis de kommer som opslag, men igen her prioritere vi vores udvidede profiler først. De der betaler skal have vores førstevalg og mulighed for at tjene deres udgift hjem.


Tilmelding til Akutregister for statister/ teaterarkiv for teaterscener

Fra din profil kan du tilmelde dig vores Akutregister for statister og/ eller vores teaterarkiv.

Læs om vores teaterregister KLIK HER
Læs om vores Akutregister for statister KLIK HER

Tilmelder du dig vores teaterregister giver du teaterscener adgang til din profil og de kan frit kontakte dig.

Tilmelder du dig vores akutarkiv for statister, kan statistkoordinatorer kontakte dig direkte med ulønnede statistopgaver med kort frist

Ved at tilmelde dig disse lister, sker der ikke nogen prioritering. Det er klart en god mulighed for job med din gratis profil. Alle medlemmer ligestilles her.


Gratis hjemmeside

Når du har oprettet en profil på DASK-online sponsorere vi dig en gratis hjemmeside. Du finder et link du kan aktivere direkte fra din profil fra vores nyhedsoversigt. Du bestemmer helt selv om du vil aktivere en hjemmeside og hvad du vil bruge den til. Vi vil bare rådgive dig til at få alt den synlighed du overhovedet kan skabe... Her er en personlig hjemmeside ret unik ;-)

KLIK HER for at læse mere og aktivere din gratis hjemmeside


Profil slettes automatisk, hvis du ikke har været logget ind i et år

Inaktivitet/ passivitet kan bevirke at vi sletter din profil uden varsel. Via SMS og nyhedsbreve, samt servicemails informeres du løbende omkring opgaver mv. Her er det dit eget ansvar at være aktiv, ellers slettes du fra vores system.


Du kan slette din profil ved henvendelse over mailen eller via SMS

Du kan til hver en tid selv slette din profil, enten ved at sende os en SMS eller en mail. Oplys her gerne dit medlemsid.

Du kan ikke selv slette din profil via en knap. Vi er ikke et rendyrket formidlingsbureau som du finder mange af, men et kombinationsbureau hvor vi også varetager casting og statistkoordinering, hvorfor vi skal vide hvem vi har og hvem vi sletter. Derfor foregår denne proces manuelt... selvom alt andet ville være meget lettere.


Kun telefonisk henvendelse omkring jobs

Når vi tager henvendelse til dig fra DASK-online mht. jobs og lignende bliver det telefonisk. Altså via SMS eller via opkald. Vi sender IKKE mails. Du vil modtage nyhedsbreve fra os en til to gange om ugen, men dette er generelle nyhedsopdateringer for alle. Nyhedsbrevene kan du selv afmelde i nyhedsbrevet, men vi håber at du ser disse som en service og ikke som et irritationsmoment. I såfald skulle du overveje helt at få slettet din profil!

Dit aktivitetsniveau er helt og aldeles afgørende for om du for job overhovedet. Det er uanset hvilken profiltype du har. Vi sletter rundhåndet profiler der ikke har været aktive i et år. Er du helt passiv i et år, har du ganske givet mistet interessen. Vi vil kun fokusere på de profiler der oprigtigt har et ønske om at medvirke.

I linkmenuen under "Viden om", kan du få mange gode råd til hvordan DASK-online og branchen i øvrigt fungere. Vores vejledning er, at du tager dig den fornødne tid til at læse dette igennem. Det vil ruste dig bedre, fordi du vil vide bedre... Den viden vil give dig jobbet i den sidste ende. Alle de som ikke vælger at læse det vil forblive arbejdsløse...

Tak fordi du læste så langt ;-)

Mvh
Tommy Duus

caster og indehaver af DASK-online


Opret gratis profil med masser af muligheder.Login som MedlemGlemt dit password?
 
Opret gratis Profil


Dask Online   ·   Tlf: 26 99 33 13   ·   mail   ·   Facebook