Skal du have en skuespilleragent?
Profilinfo Søg profiler Aktuelle Nyheder Kontakt os Login: Medlemmer / Producerende
 
 
 

Profilinfo: Om Udvidede profiler på DASK-online

Deadline inden d. 1. januar 2019Profilinfo: Om Udvidede profiler på DASK-online

Nedenfor er den tekst du bliver mødt af på vores profilinfo side. Nederst i opslaget her vil du kunne læse mere uddybende om de forskellige punkter...


Med en udvidet profil får du ud over alt det du får med en gratis profil, desuden... (Udløber først i januar 2019)


(2) Udvidet Profil 600 kr. (Udløb januar 2019)

Pakke 2 indeholder: (Inkl. hele pakke 1)

Opgrader direkte fra din gratis profil

Udvidet profil - 600 kr. (Årlig betaling)(Dog nu helt til 2019)
Livslang Udvidet profil 2400 kr. (En betaling)
Ungdomsprofil 800 kr. (En betaling indtil det fyldte 18 år)

Bemærk: Modsat din gratis profil får du adgang til alle vores lønnede opgaver. Vi tager INGEN procenter af din løn.

• Synlig kontaktbar profil for alle film- og teaterproducerende i vores kundedatabase
• Fuld adgang til alle opslåede statist- og teaterjobs (1. prioritet)
• Fuld adgang til alle castingopslag (1. prioritet) (Kortfilm, reklamefilm, spillefilm mv.)
• Fuld adgang til alle Lønnede opgaver (Du beholder hele lønnen)
• Fuld adgang til alle lukkede castings (Du inviteres via din profil)
• Fuld adgang til vores CastSelv værktøj (Du kan komme i betragtning til ALLE roller)
• Fuld adgang til ca. 500 undervisere i drama/ sang og dans (Fra Forbundet)
Fuld adgang til vores Eventregister (KUN Lønnede jobs)
Fuld adgang til vores Stemmeregister (Lydbøger og speaks/ IKKE dubbing)
Fuld adgang til vores teaterarkiv
Rabat på 300 kr. til vores Dubbingkurser (Se kurser)
• Gratis hjemmeside Læs mere her
• Profil slettes automatisk, hvis du ikke har været logget ind i et år


Generelt

Med vores gratis profil får du adgang til en del af vores koncept. Med en udvidet profil får du del i en straks mere værdifuld del af konceptet... Men alt hvad du får med din gratis profil fortsætter naturligvis, men med en udvidet profil opgraderes din prioritering ;-)

Vores udvidede profiler koster 600 kr. og udløber automatisk ved årsskiftet til 2019. Her nulstiller vi altså alle udvidede profiler og man skal da atter selv aktivere sin udvidede profil, hvis man fortsat har dette ønske.

Vi hæver ALTSÅ ikke dine penge automatisk og vi minder dig faktisk heller ikke om at du skal betale igen. Det er din aktive handling og du skal selv opdage og opsøge dette behov.

Jo før på året du opgradere din profil, desto længere medlemskab får du for de 600 kr. For din profil udløber ved årsskiftet til 2019.

Alternativt kan du købe Livslang udvidet profil til 2400 kr. Så vil din profil fortsætte med at være udvidet og du skal aldrig tænke på fornyelse. Du skal dog bemærke, at også Livslange profiler slettes hvis man ikke har været logget ind i min. et år. Har man livslang profil får man naturligvis en lidt længere snor, men det er dit eget ansvar, at være aktiv.

Et andet alternativ er vores ungdomsprofiler til 800 kr. Dette er også et engangsbeløb. Her udløber din udvidede profil dog først i det år du fylder 18 år. Læs mere om denne medlemskabstype i nyhedsoversigten.

VIGTIGT: Du må ALDRIG betale penge for at komme til en konkret casting. (Hører du om det, SKRIV!) Det du betaler for hos os, er ikke den konkrete casting, men en samlet pakke. Vi gør det opsøgende arbejde for dig og giver folk adgang til din profil. Desuden har du adgang til flere hundrede opslag over tid og ikke kun den enkelte casting.


Synlig kontaktbar profil for alle film- og teaterproducerende i vores kundedatabase

Med en udvidet profil / Livslang eller ungdomsmedlemskab bliver du synlig for alle de som vi giver adgang til vores skuespillerdatabase. (pt: 452 producerende)

Og nej, Gud og hver mand får ikke denne adgang.

Den betaler man for at få, mm. den producerende KUN tilbyder lønnede opgaver. Og adgang gives kun efter vi har snakket med kunden i den anden ende. På denne vis sikre vi, at dem vi lukker ind har ambitioner og hensigter der matcher vores koncept... At finde skuespillere og statister til fiktion... Ikke RealityTv, ikke Tv programmer, Ikke som samplere, Ikke som publikummer... men fiktion.

Dem vi giver adgang har direkte adgang til alle de informationer du angiver ved din profil. De tager kontakt til dig telefonisk. Dvs. via sms eller ved at ringe. Ingen mail. Du skal mærke at der er nogen i den anden ende. Mails bliver alt for upersonlige.


Fuld adgang til alle opslåede opslag/ lønnede som ulønnede (1. prioritet)

Alle kan søge vores opslag, men vi laver en skarp prioritering.

Har du en af vores udvidede profiler har du vores førstevalg. Først hvis vi ikke kan finde de rette emner blandt vores udvidede profiler, kigger vi på gratisprofilerne.

Det vil med andre ord sige, at du automatisk er i betragtning til ALLE vores opgaver.

Opgaver kan have forskellig værdi.

Kortfilm er de mest værdifulde, hvis du gerne vil være skuespiller. De lønnes kun meget sjældent, men er grundstenen i din netværksdannelse og udvikler dig som skuespiller. Du må ALDRIG takke nej til kortfilm, heller ikke selvom det er en nybegynder... Du ved aldrig hvilken lort der bliver til guld ;-)

Lønnede opgaver giver jo værdi i sig selv, men du skal passe på at du ikke bliver snydt med lønnen. Vi har en vejledning omkring lønforhold ved din profil under "Viden om". Læs den og blive klogere... eller mere forvirret ,-)

Skulle du få lønnede opgaver taget vi INGEN procenter af dit honorar som andre bureauer. Du beholder hele din løn selv. Med din betaling til os, har du betalt dit fee.


Fuld adgang til alle lukkede castings (Du inviteres via din profil)

Den helt store værdi ved at være udvidet, er at du kommer i betragtning til alt det ingen andre ser eller hører om. De lukkede castings, eller de usynlige jobs.

Hvis du er af den opfattelse at alle castings slås op, kan du godt tro om igen. Det er kun toppen af isbjerget... altså ca. 5% (måske mindre)(Altså ikke statistopgaver)


Fuld adgang til vores CastSelv værktøj (Du kan komme i betragtning til ALLE roller)

Med en udvidet profil for du adgang til vores CastSelvsystem... (Som vi har anvendt siden 2011)

Vi anvender vores CastSelvsystem som led i al vores casting, og er genial på langt de fleste parametre.

Du kan komme i konkret betragtning til alle opgaver. Du har ingen transportomkostninger til castings overhovedet... og det er en forbilledlig måde, smart at vise filmproducerende hvad du kan mv.

Eksempel: Bor du udenfor KBH/ Århus og kaldes du til fysisk casting, bruger du et anseeligt beløb på transport. Med en udvidet profil har du allerede her sparet pengene?!

Læs mere om CastSelv under "Viden om".


Fuld adgang til ca. 500 undervisere i drama/ sang og dans (Fra Forbundet)

Adgang til 500 undervisere fra Skuespillerforbundet. Siden 2002 har vi lavet aftaler med skuespillere, sangere og dansere som er medlemmer af Dansk Skuespillerforbund. Via vores liste kan du kontakte disse personligt i forhold til at få privat undervisning. Enten som dygtiggørelse eller coaching generelt, men i særdeleshed i forhold til optagelsesprøverne på skuespillerskolerne. Listen ligger ved din profil under "Kurser".


Fuld adgang til vores Eventregister (KUN Lønnede jobs)

Ved juletid kan du komme på lønnede opgaver via DASK-online, enten som julemand eller nissepige. Her har vi også et ret enestående koncept som du kan læse mere om når vi nærmer os Jul og dette bliver aktuelt.

Vi slår også andre typer af Events op når vi indgår aftaler med virksomheder, og her er KUN tale om lønnede opgaver, hvor du beholder hele lønnen.


Fuld adgang til vores Stemmeregister (Lydbøger og speaks/ IKKE dubbing)


Som noget ganske nyt har vi lavet et stemmeregister som speakerbureauer og lydbogsproducenter har adgang til. Via vores arkiv her har du en ektra mulighed for lidt indtjening, da også disse jobs er lønnede (Oftest timelønnede)

Bemærk: Der er ikke tale om Dubbing, det er en anden disciplin (Læs mere om dubbing på "Se kurser")

Fuld adgang til vores teaterarkiv

Som udvidet medlem, kan du og dit teater få fuld adgang til vores teaterarkiv, som vi allerede håber du selv har tilmeldt dig. Her kan du og din teaterscene finde egnede emner til den næste forestilling

Dette er gratis fordi DU har en udvidet profil. Læs mere: KLIK HER


Telefonisk henvendelse

Når vi tager henvendelse til dig fra DASK-online mht. jobs og lignende bliver det telefonisk. Altså via SMS eller via opkald. Vi sender IKKE mails. Du vil modtage nyhedsbreve fra os en til to gange om ugen, men dette er generelle nyhedsopdateringer for alle. Nyhedsbrevene kan du selv afmelde i nyhedsbrevet, men vi håber at du ser disse som en service og ikke som et irritationsmoment. I såfald skulle du overveje helt at få slettet din profil!

Dit aktivitetsniveau er helt og aldeles afgørende for om du for job overhovedet. Det er uanset hvilken profiltype du har. Vi sletter rundhåndet profiler der ikke har været aktive i et år. Er du helt passiv i et år, har du ganske givet mistet interessen. Vi vil kun fokusere på de profiler der oprigtigt har et ønske om at medvirke.

I linkmenuen under "Viden om", kan du få mange gode råd til hvordan DASK-online og branchen i øvrigt fungere. Vores vejledning er, at du tager dig den fornødne tid til at læse dette igennem. Det vil ruste dig bedre, fordi du vil vide bedre... Den viden vil give dig jobbet i den sidste ende. Alle de som ikke vælger at læse det vil forblive arbejdsløse...

Din profil slettes hvis
Vi kan følge hvornår og hvor aktiv du er. Din profil slettes eller nulstilles hvis du ikke min. logger ind en gang om året. Vi sender nyhedsbreve og SMS løbende som påmindelse omkring dit medlemskab. Det er dit ansvar at vedligeholde det. Hvis du ikke logger ind mindst en gang om året annulleres dit medlemskab OGSÅ selvom du har Livslangt udvidet profil

Tak fordi du læste så langt ;-)

Mvh
Tommy Duus

Caster og indehaver af DASK-online

Opret gratis profil med masser af muligheder.Login som MedlemGlemt dit password?
 
Opret gratis Profil


Dask Online   ·   Tlf: 26 99 33 13   ·   mail   ·   Facebook